20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Δεν έχει τι άλλο να κάνει στην Ελλάδα, είναι επαγγελματίας παίκτρια Survivor»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Την τέταρτη φορά, δεν πας για την εμπειρία, πας επαγγελματικά»

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» είχε νωρίτερα σήμερα (5/1) ο Στάθης Σχίζας. Ο νικητής του Survivor 2021 μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μέσα στις γιορτές, ενώ ρωτήθηκε και για τους παίκτες που αναμένεται να δούμε στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης.

«Θα προσπαθήσω να δω την πρεμιέρα του Survivor την Κυριακή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω εάν θα με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια στο παιχνίδι για τρίτη φορά», δήλωσε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση της Κατερίνας Δαλάκα, η οποία ταξιδεύει για τέταρτη φορά στον Άγιο Δομίνικο, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό λόγο:

«Η Κατερίνα δεν έχει και τι άλλο να κάνει πίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει κάποιο επάγγελμα που να την κρατάει πίσω. Κατά τη γνώμη μου, νομίζω έχει γίνει επαγγελματίας του Survivor, είναι η τέταρτη φορά που μπαίνει στο παιχνίδι».

«Είναι οικογενειακό εκεί το κλίμα για την Κατερίνα Δαλάκα. Έχει καλή σχέση με την παραγωγή. Παραβίασε πέρσι τον ύψιστο κανόνα της επικοινωνίας, φέτος τι πάει να αποδείξει; Ότι δεν θα ξαναμιλήσει;», επισημαίνει ο Στάθης Σχίζας με νόημα.

«Την τέταρτη φορά, δεν πας για την εμπειρία, πας επαγγελματικά. Επίσης, δεν περίμενα να πάει ο Παππάς, πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον», καταλήγει ο Στάθης Σχίζας για το φετινό Survivor.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό