18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Δεδομένος ο υποβιβασμός αν κριθεί ένοχη!»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένει την απόφαση της Premier League για τις 115 παραβάσεις του FFP (Financial Fair Play) που έχουν καταγραφθεί τα τελευταία σχεδόν 10 χρόνια και ο πρώην σύμβουλός της, Στέφαν Μπόρσον, μίλησε στη «Sun» και ανέφερε πως ο υποβιβασμός είναι δεδομένος με τα όσα έχουν συμβεί πρόσφατα.

Η Έβερτον για… μόλις μία παράβαση των παραπάνω κανονισμών, τιμωρήθηκε με αφαίρεση 10 βαθμών και αυτό έκανε αμέσως όλους τους οπαδούς να απορούν με το πια μπορεί να είναι κατ’ αντιστοιχία η ποινή των «πολιτών». Ο ειδικός οικονομολόγος έδωσε την εκτίμησή του για το ποια θα είναι αυτή, αλλά και το πότε είναι πιθανό να ολοκληρωθεί η έρευνα.

«Πολλά μπορούν να συμβούν στη Σίτι εάν κριθεί ένοχη. Θα είναι πολύ σοβαρό. Μια τεράστια ιστορία, όχι μόνο για το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα. Θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Κοιτώντας το από την ποδοσφαιρική πλευρά, είναι απίθανο να μη δούμε τον υποβιβασμό της ομάδας, εάν τελικά κριθεί ένοχη. Λογικά θα μάθουμε την απόφαση μέσα στο 2024», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπόρσον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό