18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δείτε 45λεπτο gameplay για το Skyrim του Διαστήματος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα μεγάλο μέρος του Xbox Games Showcase αφιερώθηκε αποκλειστικά σε ένα από τα πιο φιλόδοξα και πιο πολυαναμενόμενα games όλων των εποχών, το περίφημο Starfield της Bethesda. Το επερχόμενο RPG έχει χαρακτηριστεί ως το Skyrim του Διαστήματος και όπως θα δείτε παρακάτω, είναι αδιανόητα τεράστιο σε κάθε πτυχή του.

Στο Starfield οι gamers μπορούν να παίξουν σε προοπτική first-person ή third-person και ο Todd Howard τόνισε πως ό,τι βλέπεις στον κόσμο μπορείς να το επισκεφθείς! Για παράδειγμα είσαι σε έναν πλανήτη και βλέπεις το φεγγάρι του στον ουρανό, μπαίνεις στο σκάφος σου και πηγαίνεις εκεί! Στο trailer αναλύονται όλα σημαντικά συστήματα του παιχνιδιού, όπως η δημιουργία και παραμετροποίηση των χαρακτήρων, οι επιλογές διαμόρφωσης του σκάφους, οι μάχες με τους χαρακτήρες ή τα σκάφη, οι πόλεις, οι πλανήτες, τα animations, οι NPCs κλπ.

Συγκριτικά με το προηγούμενο gameplay trailer, αυτή τη φορά το σύστημα μάχης και κίνησης φαίνεται αρκετά πιο ομαλοποιημένο. Για τους χαρακτήρες η Bethesda προχώρησε σε σάρωση πραγματικών προσώπων από μεγάλη γκάμα ανθρώπων, υπάρχουν 5 διαφορετικά skill trees για να εξειδικευτείς, πληθώρα επιλογών αναβάθμισης των ικανοτήτων και του εξοπλισμού, jetpacks για να πετάς, δυνατότητα να παρεισφρύσεις σε σκάφη των αντιπάλων για να τα καταλάβεις εκ των έσω αντί να εμπλακείς σε αερομαχίες και πολλά άλλα.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2023 για Windows PC και Xbox Series X/S, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την 1η ημέρα για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό