17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δείτε τη LaFerrari να πιάνει 370 km/h στην Autobahn

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ferrari LaFerrari παρουσιάστηκε πριν από επτά χρόνια και είναι το πρώτο ήπιο υβριδικό hypercar της εταιρείας. Εφοδιάζεται με ένα V12 κινητήρα, 6.3 λίτρων, απόδοσης 799 ίππους (588 kW). Με το ήπιο υβριδικό σύστημα, η απόδοση φτάνει τους 962 ίππους (708 kW). Το ιταλικό hypercar επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα.

Ένα νέο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram δείχνει την ισχυρή Ferrari να “βάζει φωτιά” τη Γερμανική Autobahn. Το βίντεο δείχνει τη λευκή Ferrari LaFerrari να έχει στο κοντέρ 217 km/h και να φτάνει πολύ γρήγορα τα 310 km/h. Στη συνέχεια αρχίζει να επιβραδύνεται περίπου στα 330 km/h και στο τέλος να φτάνει τα 372 km/h, όπου τελειώνει το βίντεο. Είναι δύσκολο να πάρετε την αίσθηση της ταχύτητας της Ferrari, καθώς ο αυτοκινητόδρομος είναι σχεδόν άδειος και δεν φαίνεται πόσο γρήγορα πάει. Ωστόσο, το ταχύμετρο λέει την αλήθεια.

Η Ferrari ολοκλήρωσε την παραγωγή της LaFerrari το 2016, όταν η εταιρεία άρχισε να παράγει την ανοιχτή Ferrari LaFerrari Aperta. Το Aperta είχε μερικές βελτιώσεις σε σχέση με τη LaFerrari, αν και διατηρούσε το κομψό σχήμα και το στιλ του πρωτότυπου. Σήμερα, έχουμε τη Ferrari SF90 Stradale, μια plug-in υβριδική Ferrari, που μπορεί να φτάσει τα 100 km/h σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό