17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δείτε την εκπληκτική Lamborgini Revuelto στην πίστα (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο οδηγός της Squadra Corse, Andrea Caldarelli, έβαλε τη Revuelto σε δοκιμές στην Ιταλία, στο Autodromo Piero Taruffi στη Vallelunga, που βρίσκεται στους λόφους βόρεια της Ρώμης.
Όπως και η Aventador πριν από αυτήν, η τελευταία ναυαρχίδα της Lamborghini εξακολουθεί να διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 που παρέχει το υπέροχο soundtrack του βίντεο.
Ο Caldarelli – ο οποίος θα πιλοτάρει τη νέα Lamborghini SC63 κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2024 – είχε να πει σπουδαία πράγματα για τον πανίσχυρο κινητήρα των 6,5 λίτρων που κάθεται πίσω του.
Εξήρε επίσης το κιβώτιο ταχυτήτων της Revuelto, ένα οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη τοποθετημένο εγκάρσια. Αυτό το νέο DCT, που θα τοποθετηθεί και στον διάδοχο της Huracan, προσφέρει ομαλές αλλαγές ταχυτήτων, ενώ ο ηλεκτροκινητήρας που είναι τοποθετημένος από πάνω του προσφέρει μια επιπλέον ώθηση που δεν είχαν τα προηγούμενα μοντέλα.
Ο Caldarelli λέει ότι το ολοκαίνουργιο κιβώτιο ταχυτήτων “καθιστά δυνατή την εμπλοκή των ταχυτήτων με αστραπιαία ταχύτητα. Ωστόσο, το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης μια πλήρως ηλεκτρική λειτουργία και έχει μηδενικές εκπομπές κατά την όπισθεν.
Η Lamborghini έχει εγκαταστήσει συνολικά τρεις ηλεκτροκινητήρες, αφού εκτός από τον πίσω, υπάρχουν άλλοι δύο τοποθετημένοι μπροστά, ένας για κάθε τροχό.
Το ηλεκτροκίνητο supercar από την Sant’Agata Bolognese έχει ήδη κάνει θραύση, αφού η Lamborghini δήλωσε ότι έχει αρκετές παραγγελίες για να απασχοληθεί μέχρι και το 2025.
Φαίνεται ότι η εφαρμογή ενός plug-in υβριδικού συστήματος για τη συμμόρφωση με τους ολοένα και αυστηρότερους κανονισμούς εκπομπών ρύπων δεν έχει αποθαρρύνει τους πελάτες.
Αυτό δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη, αφού η Revuelto εξακολουθεί να διαθέτει δωδεκακύλινδρο κινητήρα το 2023, όταν η αυτοκινητοβιομηχανία έχει γεμίσει από πολύ μικρότερους..

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό