21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δείπνο Κασσελάκη – Γεροβασίλη μετά το… φιλί στη συγκέντρωση για τα Τέμπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι… κονταρομαχίες στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Όλγα Γεροβασίλη φαίνεται πως είναι πλέον παρελθόν.

Λίγες ώρες μετά το θερμό χαιρετισμό και το φιλί που αντάλλαξαν οι δυο τους στην απεργιακή κινητοποίηση, ο πρόεδρος του κόμματος και η βουλευτής Άρτας βρέθηκαν ξανά μαζί.

Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τετάρτης (28/2), ο Στέφανος Κασσελάκης δείπνησε μαζί με την αντιπρόεδρο της Βουλής σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Δεν έχει διαρρεύσει κάποια άλλη πληροφορία σχετικά με το λόγο που κλείστηκε αυτό το ραντεβού, ούτε φυσικά τι περιείχε το… μενού της συζήτησης.

Σαφώς όμως μπορεί να ερμηνευτεί ως μια προσπάθεια και των δύο πλευρών να πέσουν οι τόνοι που ανέβηκαν κατακόρυφα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ όπου τέθηκε θέμα εκλογικής αναμέτρησης για την αρχηγία του κόμματος, με την Όλγα Γεροβασίλη να σηκώνει το γάντι που έριξε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης, πριν τελικά σβήσει η φωτιά που πήγε να ανάψει με την προσφυγή σε εσωκομματικές κάλπες.

Πάντως, με τις ευρωεκλογές να αποτελούν ένα κρίσιμο σταυροδρόμι για τον ΣΥΡΙΖΑ και με τις αλλαγές που σχεδιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι βέβαιο ότι οι δυο τους θα είχαν πλούσιο «μενού» στην κουβέντα, στο γνωστό μαγαζί που συναντήθηκαν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό