15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δίκτυο Συνεργασίας και Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ΔΣ της ΠΟΦΕΕ τη Δευτέρα 23/05/2022 υποβάλλει αίτημα προς την ΑΑΔΕ, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «…θεωρούμε απαραίτητη την ολιγοήμερη μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας διαβίβασης δεδομένων που αφορούν στη σύνοψη και χαρακτηρισμό εσόδων τιμολόγησης, εξόδων αυτοτιμολόγησης και τίτλων κτήσης έως τις 10.06.2022, ώστε να ομαλοποιηθεί η διαδικασία.»

Και εμείς αντιλαμβανόμαστε για ακόμα μια φορά, το πόσο κατώτερη των περιστάσεων βρίσκεται η συνδικαλιστική μας ηγεσία, που θεωρεί ότι μέσα σε 15 ημέρες «θα έχει ομαλοποιηθεί η διαδικασία» ενός απίστευτου εκτρώματος που προετοιμάζεται από την ΑΑΔΕ εδώ και 4 χρόνια.

Και εμείς αντιλαμβανόμαστε για ακόμα μια φορά, το πόσο κατώτερη των περιστάσεων βρίσκεται η συνδικαλιστική μας ηγεσία, που «αγνοεί» και «γράφει στα παλιά της τα παπούτσια» το κατά πλειοψηφία ψήφισμα των αντιπροσώπων της Γενικής Συνέλευσης της ΠΟΦΕΕ το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, στα Ιωάννινα.

Και αν η πλειοψηφία του ΔΣ της ΠΟΦΕΕ, «λησμόνησε» το ψήφισμα αυτό, εμείς της θυμίζουμε ότι το πρώτο αίτημα μεταξύ άλλων, που ψηφίστηκε στα Ιωάννινα ανέφερε: → Επ’ αόριστον αναβολή του εκτρώματος των mydata. Για το 2021 διαβίβαση προαιρετικά των εσόδων, η ΑΑΔΕ έχει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς για να καταγράψει και να αξιολογήσει τις τυχόν αποκλίσεις. Καμία εμπλοκή λογιστών σε αυτή την διαδικασία.

Καμία παράταση δεν ζητούν οι συνάδελφοι/φισσες Λογιστές & Λογίστριες σε μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε και «εφαρμόζεται» από την ΑΑΔΕ και τους «συνεργάτες» της, πάνω στα δικά μας κεφάλια, πάνω στη δική μας δουλειά, με το δικό μας αποκλειστικά κόπο.

Ζητάμε τώρα… ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝΑΒΟΛΗ του ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ των MyData

Και καλούμε όλους και όλες τους συναδέλφους/φισσες, καλούμε την ΕΦΕΕΑ και όλους τους Συλλόγους πανελλαδικά, να πάρουν θέση και άμεσα να κινητοποιηθούμε, καταδικάζοντας την αντιδημοκρατική τακτική της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΠΟΦΕΕ και την κοροϊδία της ΑΑΔΕ με την «εφαρμογή» των MyData  

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό