18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: O γάμος, οι κουμπάροι και το μεγάλο γλέντι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψαν στη Ρώμη όπου και απήλαυσαν τη βόλτα τους στην ιταλική πρωτεύουσα, χορεύοντας το νέο τραγούδι της τραγουδίστριας «Πανσέληνος».

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο από την Fontana Di Trevi, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ την παράσταση κλέβει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της.

Πολλοί ήταν εκείνοι μάλιστα, που έκαναν λόγω και για πρόταση γάμου από τον ηθοποιό στην τραγουδίστρια.

Πριν από λίγες ημέρες, κατά την επιστροφή τους από τη Ρώμη, η Δέσποινα Βανδή εθεάθη να φορά ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Όλοι θεώρησαν ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης της έκανε πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι δεν έκανε κανένα σχόλιο. Μέχρι που στο J2US, όπου η τραγουδίστρια είναι κριτής, εμφανίστηκε ο φίλος του ζευγαριού, Μανώλης Κονταρός και αφιέρωσε στη Δέσποινα Βανδή μια μαντινάδα για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα γίνει γάμος.

Ο Νίκος Γεωργιάδης πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τον γάμο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, ο γάμος της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη δεν θα γίνει μέσα στο 2024 και όπως όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί τη νέα χρονιά.

Εκτός από τον Μανώλη Κονταρό, ένας ακόμα κουμπάρος, ανάμεσα σε πολλούς που αναμένεται να έχει το ζευγάρι, θα είναι ο Κώστας Καπετανίδης, ήδη κουμπάρος της τραγουδίστριας, καθώς έχει βαπτίσει την κόρη της Μελίνα.

Όπως είπε ο Νίκος Γεωργιάδης, ο γάμος θα γίνει σε πιο κλειστό κύκλο, ωστόσο θα ακολουθήσει ένα πολύ μεγάλο γλέντι, εκεί όπου θα παρευρεθεί ο περισσότερος κόσμος που θα καλέσουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό