21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δέκα blazer dresses που θα φορέσεις σε κάθε περίσταση τις φετινές γιορτές

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τέλεια εναλλακτική πρόταση που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σου για να είσαι εντυπωσιακή και στυλάτη.

Ένα blazer dress, το φόρεμα που μοιάζει με σακάκι δηλαδή, είναι ένα από τα κομμάτια που έχουμε εκτιμήσει πολύ μέσα στον Δεκέμβριο. Καθώς δεν είχαμε πολλούς λόγους να ντυθούμε επίσημα τους τελευταίους μήνες γίναμε masters στο να συνδυάζουμε το tailored σακάκι μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πιο casual look. Στις γιορτές όμως αυτό άλλαξε, καθώς επιστρέψαμε σε κάπως πιο επίσημα looks. Ενώ ένα blazer πάνω από ένα στενό παντελόνι είναι πάντα μια safe επιλογή, τι θα έλεγες να δοκικάσεις να το φορέσεις τώρα και με πιο σέξι τρόπο; Εδώ, λοιπόν, «μπαίνει» το blazer dress.

Το νέο Ιt piece των fashionistas

Ένα blazer dress είναι το ιδανικό κομμάτι για να φορέσεις από το γραφείο (ή σε Zoom meetings από την άνεση του σπιτιού σου) μέχρι τα γιορτινά πάρτι. Για την δουλειά, συνδύασέ το με ένα ζιβάγκο και ένα ζευγάρι κομψά μοκασίνια ενώ για την βραδινή σου έξοδο αντικατάστησε απλά τα μοκασίνια με τακούνια και πρόσθεσε μερικά glam accessories. Αν θες μια safe επιλογή επίλεξε ένα κλασικό μαύρο blazer dress, αν είσαι όμως πιο τολμηρή, σου προτείνουμε ένα με cutouts στο πλάι. Τώρα τα Χριστούγεννα βέβαια αν θέλεις μια πιο γιορτινή επιλογή, δοκίμασε ένα blazer dress σε βελούδο, μετάξι ή καρό. Αν και συνήθως τα blazer dresses είναι mini, μπορείς να βρεις μερικά στυλ που πέφτουν κάτω από το γόνατο.

Το blazer dress της Ζέτας Μακρυπούλια είναι πρόταση για τις γιορτινές σου εμφανίσεις

Επίσης, η ευελιξία του blazer dress του επιτρέπει να συνδυαστεί και να φορεθεί ανοιχτό ως ένα oversized σακάκι με jeans για μία πιο casual περίσταση. Σίγουρα αξίζει αυτή η επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου για το 2022! Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις τα 10 κομμάτια που συγκεντρώσαμε για σένα.

κεντρικής φωτογραφίας: @leoniehanne

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ντύσιμο για Χριστουγεννιάτικα πάρτι: 10 statement σακάκια αν δεν σου αρέσουν τα φορέματα
15 σακάκια για να πας το office look σε άλλο επίπεδο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό