23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Έχω κακοποιηθεί πολύ σοβαρά» – Η αντίδραση της Γερμανού με τις αποκαλύψεις της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και έκανε αποκαλύψεις που κανείς δεν περίμενε, όταν άρχισε να αναφέρεται για το MeToo. Ειδικά η Ναταλία Γερμανού δεν έκρυψε την έκπληξή της στο άκουσμα όλων όσων είπε… 

«Έχω κακοποιηθεί πάρα πολλές φορές και πάρα πολύ σοβαρά» παραδέχτηκε η ηθοποιός η οποία τόνισε επίσης πως είναι δεκάδες οι καταγγελίες στο ΣΕΗ που δεν πρόκειται ποτέ να ακουστούν.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, σε μία πραγματικά πολύ ειλικρινή τηλεοπτική της συνέντευξη είπε ότι δεν θέλει πλέον να έχει το ένα χέρι στον τοίχο και με το άλλο να καταφέρνει να δουλεύει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πέρασε πολύ δύσκολα μέχρι τώρα από το 1989 που παίζει σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση μέχρι σήμερα, λόγω των κακοποιητικών συμπεριφορών που δέχτηκε.

Η Ναταλία Γερμανού δεν διέκοψε ούτε μία φορά την ηθοποιό και μάλιστα σχολίασε ότι κρεμόταν από τα χείλη της με όσα άκουγε να λέει.

Όσο για τον εαυτό της, και τον τρόπο που οι άλλοι τη βλέπουν, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη παραδέχτηκε: «Για εμένα έχει ακουστεί ότι είμαι περίεργη και δύσκολη, αλλά πλέον δεν με πειράζει».

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Ο Iμπρεσάριος από τη Σμύρνη, του Κάρλο Γκολντόνι σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου στο Εθνικό Θέατρο και μίλησε για αυτή τη νέα δουλειά της.

Δείτε όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό