18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γυναίκα διαιτητής διέκοψε αγώνα για να κάνει ΚΑΡΠΑ σε ηλικιωμένο φίλαθλο – Δείτε βίντεο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 28χρονη Κριστιάνα Λαρασπάτα είναι γιατρός αναισθησιολόγος και την κάλεσε το… καθήκον

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα της 4ης κατηγορίας της Ιταλίας, όταν η διαιτητής του αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στη Βαστοτζιράρντι και την Αβετσάνο, Κριστιάνα Λαρασπάτα, διέκοψε το ματς και έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε έναν φίλαθλο.

Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ένας ηλικιωμένος κατέρρευσε στις εξέδρες και η 28χρονη άφησε τα καθήκοντά της στον αγωνιστικό χώρο κι έτρεξε να κάνει ΚΑΡΠΑ στον άτυχο φίλαθλο, περιμένοντας την άφιξη του ασθενοφόρου, όπως αναφέρει το sport-fm.gr, επικαλούμενο Ιταμικά μέσα ενημέρωσης. Η Λαρασπάτα που εξασκεί το λειτούργημα του γιατρού, έχοντας ειδικότητα αναισθησιολόγου, βοήθησε ώστε ο ηλικιωμένος να ανακτήσει τις αισθήσεις του, ωστόσο λίγο μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και έφυγε από τη ζωή.

Μιλώντας στον ιταλικό Τύπο για την αντίδρασή της, η 28χρονη διαιτητής είπε μεταξύ άλλων, πως «δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Αμέσως διέκοψα το παιχνίδι και πήγα να βοηθήσω τον ηλικιωμένο κύριο. Εκείνες οι ώρες έμοιαζαν ατελείωτες. Για μια στιγμή ο κύριος έμοιαζε να συνέρχεται. Έκανα ό,τι μπορούσα για να τον σώσω».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό