17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γουόριορς – Χοκς 134-112: Νίκη για τον αδελφό τους, τον Ντέκι ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τίμησαν τον Ντέγιαν Μιλόγεβιτς και έφτασαν στη νίκη απέναντι στους Ατλάντα Χοκς με σκορ 134-112.

Τα πάντα αφορούσαν τον Ντέγιαν Μιλόγεβιτς. Το Σέρβο, μέλος του προπονητικού επιτελείου των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη.

Family. pic.twitter.com/6n2xwUANZT

— Golden State Warriors (@warriors) January 25, 2024

Η θέση του στο γήπεδο κενή. Πάνω της μία μαύρη μπλούζα που έγραφε «αδερφέ» (στα σέρβικα). Τη φόρεσαν όλοι οι παίκτες στην προθέρμανσή τους, την είχε και ο Λούκα Ντόντσιτς αρκετά χιλιόμετρα παραπέρα στο Ντάλας.

Πριν το τζάμπολ όλοι οι παίκτες των Γουόριορς φόρεσαν τις φανέλες τους. Πάνω τους είχαν τους αριθμούς τους, αλλά και το όνομα του Μιλόγεβιτς.

Warriors players honored Dejan Milojević with jerseys bearing his surname during pregame.

The jerseys were then placed on Deki’s usual seat on the bench. pic.twitter.com/jztsCexVjF

— Golden State Warriors (@warriors) January 25, 2024

Μόλις ολοκληρώθηκε η μικρή τελετή, όπου ακούστηκε ο ύμνος της Σερβίας, ενώ έπαιξαν και βίντεο για τον Μιλόγεβιτς, οι παίκτες έβγαλαν τις φανέλες και τις άφησαν στη θέση του.

«Ο Ντέκι είναι μέρος της ψυχής μας», είπε πριν το ματς ο Στιβ Κερ. Και όταν ήρθε η ώρα του αγώνα, οι Γουόριορς έβγαλαν την ψυχή τους στο παρκέ.

Στο πρώτο του καλάθι ο Στεφ Κάρι (25π.) έδειξε προς τον ουρανό. Και μετά ήρθε η νίκη. Ο Κλέι Τόμπσον πρόσθεσε 24 πόντους και ο Τζόναθαν Κουμίνγκα 25.

Για τους Χοκς, ο Ντεζούντε Μάρεϊ σημείωσε 23 πόντους, με 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Τα δωδεκάλεπτα: 38-31, 69-68, 101-92, 134-112.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό