19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Γκρέμισε την πόρτα με βαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Με επιδέξιο και εντυπωσιακό τρόπο «μπούκαρε» ένας διαρρήκτης σε πρατήριο υγρών καυσίμων τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (17/4) στον Πύργο. Αν και το ποσό που αφαίρεσε ήταν μικρό, αφού ουσιαστικά πήρε τα «ψιλά» που βρήκε, κατάφερε να εντυπωσιάσει τόσο τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης όσο και τους αστυνομικούς, με τον τρόπο που κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα της επιχείρησης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που καταγράφθηκε από την κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου, ο δράστης καταφτάνει στο βενζινάδικο λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με ένα βαν που είχε κλέψει από άλλη γειτονική επιχείρηση. Πλησιάζει προσεκτικά, σταματά ελάχιστα εκατοστά από την πόρτα και στη συνέχεια -πάντα οδηγώντας το βαν- με ένα αριστοτεχνικό χτύπημα, χωρίς να σπάσει το τζάμι της πόρτας την «γκρεμίζει».

Έπειτα βγαίνει από το βαν, μπαίνει στο χώρο του καταστήματος του πρατηρίου και άρχισε να ψάχνει για χρήματα. Ένα κλειδωμένο συρτάρι τον καθυστερεί. Πάει στο όχημα ψάχνοντας για κατσαβίδι. Αφού βρίσκει το εργαλείο του, στη  συνέχεια επιστρέφει για να παραβιάσει το συρτάρι. Τελικά αρπάζει ένα μικρό χρηματικό ποσό, κλείνει σαν «κύριος» την πόρτα για να μη φαίνεται άμεσα παραβιασμένος ο χώρος και φεύγει.

Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του στο χώρο, φορά μπουφάν με κουκούλα, που τραβά ακόμα περισσότερο για να μην καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας το πρόσωπό του.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί της Πέμπτης(18/4), όταν έφτασε ο γιος του ιδιοκτήτη και ο εργαζόμενος της επιχείρησης, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δράστης φέρεται να διέρρηξε και άλλη επιχείρηση σε κοντινή απόσταση. Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων υπέβαλε μήνυση και πλέον οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ερευνούν για τον εντοπισμό υπόπτου…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό