21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γκούντουριτς: «Είμαι σίγουρος πως ο Γιασικεβίτσιους μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Ομπράντοβιτς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Φενέρμπαχτσε θα διεκδικήσει το πλεονέκτημα έδρας στα τρία ματς που απομένουν για το φινάλε της regular season στη EuroLeague και ο Μάρκο Γκούντουριτς έβαλε στην εξίσωση τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε τον περασμένο Δεκέμβριο ως αντικαταστάτης του Δημήτρη Ιτούδη και πλέον η ομάδα της Κωνσταντινούπολης απέχει μια νίκη από την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play off της EuroLeague.

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Γκούντουριτς σχολίασε την παρουσία του Σάρας στην άκρη του πάγκου της Φενέρμπαχτσε, κάνοντας τις συγκρίσεις με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είμαι 100% σίγουρος πως ο Γιασικεβίτσιους μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Ομπράντοβιτς. Είναι ήδη ένας από τους καλύτερους προπονητές της Φενέρμπαχτσε. Είμαι πεπεισμένος ότι μέχρι το τέλος της καριέρας του, ο Γιασικεβίτσιους θα θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκούντουριτς, ο οποίος συνεργάστηκε με τον «Ζοτς» στη Φενέρ τη διετία 2017-19.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό