21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γκολάρα αλά Μαραντόνα και πανηγυρισμός αλά Ρονάλντο για τον 18χρονο Χούισεν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Φροζινόνε υποδέχτηκε τη Ρόμα, με την ομάδα του Ντε Ρόσι να φεύγει νικήτρια απ’ το «Μπενίτο Στίρπε» με σκορ 3-0 (38′ Χούισεν, 71′ Αζμούν, 81′ Παρέδες) και οι πρωτευουσιάνοι συνεχίζουν τα θετικά αποτελέσματα, υπό τις οδηγίες του Ιταλού κόουτς.

Αυτό που «έκλεψε» την παράσταση στον αγώνα, όμως, είναι το πρώτο τέρμα. Ο Ολλανδός Ντιν Χούισεν πήρε την μπάλα απ’ το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε και πλάσαρε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, πετυχαίνοντας ένα απαράμιλλης ομορφιάς γκολ.

Βέβαια, το πανηγύρισε έξαλλα με το «siu», που έχει καθιερώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και αποθεώθηκε απ’ τον φίλαθλο κόσμο. Ο 18χρονος επιθετικός είναι δανεικός, απ’ τη Γιουβέντους και ήρθε στην πρωτεύουσα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Ντε Ρόσι δείχνει να τον εμπιστεύεται, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχοντας πάρει λεπτά σε όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια, εκτός της Ευρώπης (δεν δηλώθηκε) και έχει σκοράρει ακόμη ένα γκολ, στο παιχνίδι με την Κάλιαρι.

Για την ιστορία, η Ρόμα, διπλασίασε τα τέρματά της, στο 71′ με το «ριμπάουντ», που πήρε ο Σαρντάρ Αζμούν, εντός της μικρής περιοχής και πέτυχε και τρίτο γκολ με πεναλτι του Λεάντρο Παρέδες, ο οποίος νίκησε τον Τουράτι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό