18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γκαρσία: «Αξίζαμε τη νίκη – Οι διαιτητές μας διακόπτουν πολλές φάσεις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ακόμη παιχνίδι του Πανσερραϊκού που είχε… συγκινήσεις στο τέλος. Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 95′ κόντρα στον Άρη και διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό. Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε το δικό του σχόλιο μετά το ματς για την έκβαση του παιχνιδιού, τονίζοντας ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Ο Ουρουγουανός βέβαια σχολίασε και τη διαιτησία, με τον ίδιο να θεωρεί ότι διακόπτεται συχνά το παιχνίδι και δεν επιτρέπει έτσι ο διαιτητής στην ομάδα του να έχει τον απαραίτητο ρυθμό.

Διαβάστε όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία για το ματς με τον Άρη:

«Θεωρώ πως κάναμε ένα παιχνίδι για να κερδίσουμε. Το θέμα είναι πως οι διαιτητές μας διακόπτουν πολλές φάσεις και δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Έχουμε δεχτεί αρκετά γκολ στα τελευταία λεπτά, σήμερα σκοράραμε εμείς στο τέλος.

Είναι κρίμα γιατί θεωρώ πως έπρεπε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Είναι σημαντικός όμως και ο βαθμός, βελτιωθήκαμε αμυντικά, δουλεύουμε πολύ. Στο γκολ που δεχτήκαμε δεν είχαμε καλή αντίδραση, αλλά σε γενικές γραμμές αντιδράσαμε καλά, φτιάξαμε ευκαιρίες για γκολ. Εμείς έχουμε τώρα μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας να μας βοηθήσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό