16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γκαμπριέλα Ουίνδσορ: Ποια είναι η Λαίδη που αντικατέστησε τον Γουίλιαμ στην κηδεία του τέως – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ντεμπούτο της στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε η Λαίδη Γκαμπριέλα Ουίνδσορ, η οποία κλήθηκε να αντικαταστήσει τον ξάδελφό της πρίγκιπα Γουίλιαμ. 

Συνοδευόμενη από τη Πριγκίπισσα Άννα, η Λαίδη Γκαμπριέλα, 41 ετών, κόρη του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ, κλήθηκε να εκπροσωπήσει τον μελλοντικό βασιλιά στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό της Αθήνας.

Η απόφαση της εκπροσώπησης του διαδόχου του βρετανικού θρόνου από τη Λαίδη Γκαμπριέλα, δείχνει την αναβάθμισή της στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας, πρώτος ξάδερφος του πρίγκιπα Φιλίππου, ήταν ιδιαίτερα δεμένος με τον Κάρολο, χαρίζοντας του τον τίτλο του νονού του διαδόχου Γουίλιαμ.

Μεντβέντεφ: Απειλές για πυρηνικό πόλεμο σε περίπτωση ήττας της Ρωσίας στην Ουκρανία

Η εν λόγω «προαγωγή» της Γκαμπριέλα σημειώθηκε αφότου ο βασιλιάς Κάρολος άφησε να εννοηθεί ότι τόσο ο πρίγκιπας Άντριου, όσο και ο πρίγκιπας Χάρι, θα παραγκωνιστούν επ’ αόριστον ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Λαίδη Γκαμπριέλα παντρεύτηκε τον χρηματιστή Τόμας Κίνγκστον το 2019. Στην τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ παρευρέθηκαν πολλά ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Μάλιστα, ο τέως ήταν και νονός της 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό