16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γιουβέντους: Θέλει δανεικό τον Ομπαμεγιάνγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Γιουβέντους: Αξιόπιστη λύση στην επίθεση ψάχνουν οι Ιταλοί, με βασικό στόχο τον Ομπαμεγιάνγκ!

Η ενίσχυση στην επίθεση, είναι ένα απ’ τα βασικά θέλω του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» λόγω των συνεπειών της πανδημίας, έχει περιορίσει σημαντικά τα έξοδά της. Έτσι η μεταγραφή που πρέπει να γίνει, θα είναι στο πλαίσιο των σφιχτών οικονομικών.

Μία απ’ τις περιπτώσεις που παρακολουθεί στενά η ομάδα απ’ το Τορίνο, είναι ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Αφρικανός επιθετικός είναι στην μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ, καθώς έχει τεθεί εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικών.

Όμως, το ζήτημα είναι πώς θα μπορούσε να προχωρήσει μια τέτοια συμφωνία. Πιθανή αγορά φαντάζει απίθανη για τη Γιουβέντους, καθώς δεν μπορεί να κινηθεί οικονομικά στα θέλω των «κανονιέρηδων». Αν όμως οι Άγγλοι συζητούν για δανεισμό του, τότε θα υπάρξουν συζητήσεις.

Οι Ιταλοί θα ήθελαν τον Ομπαμεγιάνγκ, αλλά με συγκεκριμένους όρους. Όσο δεν προκύπτει πρόταση στα οικονομικά δεδομένα που επιθυμεί η Άρσεναλ, τότε η Γιουβέντους θα πιέσει να δανειστεί τον 32χρονο. Ο οποίος δε θα ήταν αρνητικός να επιστρέψει στην Ιταλία (προέρχεται απ’ τα τμήματα υποδομής της Μίλαν).

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό