21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιορτάζει 1 εκατ. ενεργούς χρήστες και προσφέρει €50 για κάθε επιτυχημένη παραπομπή

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Rakuten Viber γιορτάζει ένα εκατομμύριο ενεργούς χρήστες της λειτουργίας των Πληρωμών μέσω Viber μέσα σε λιγότερο από ένα έτος από την πλήρη εκκίνηση της υπηρεσίας. Αυτό το επίτευγμα συμπίπτει με την παρουσίαση δύο νέων δυνατοτήτων ενώ φέρνει και μια ματιά στις συναρπαστικές εξελίξεις που έρχονται το 2024.

Εξελισσόμενες γρήγορα σε μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές πληρωμών μέσω κινητού στην Ευρώπη, οι Πληρωμές μέσω Viber, που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2023, παρέχουν στους χρήστες έναν απλό και ασφαλή τρόπο να μεταφέρουν χρήματα μεταξύ τους μέσω της εφαρμογής, αμέσως και δωρεάν. Το Rakuten Viber προσφέρει αυτήν τη δυνατότητα, επιτρέποντας και διεθνείς, ασφαλείς, αδειοδοτημένες πληρωμές μέσα από την εφαρμογή.

Λειτουργώντας πλέον πλήρως ως μια υπερεφαρμογή, το Rakuten Viber παρουσιάζει δύο νέες δυνατότητες στις Πληρωμές του Viber για να συνεχίσει να εμπλουτίζει την εμπειρία των χρηστών:

Ομαδικές πληρωμές: Με αυτήν τη νέα λειτουργία, οι χρήστες σε μια ομάδα έχουν δύο επιλογές που κάνουν τη διαχείριση των ομαδικών πληρωμών απλή και χωρίς άγχος. Οι χρήστες μπορούν πλέον να χωρίσουν εύκολα τους λογαριασμούς τους, είτε πρόκειται για δείπνο με φίλους είτε για κοινά έξοδα διακοπών. Επιπλέον, μπορούν να συλλέγουν ομαδικώς χρήματα για ειδικές περιστάσεις, μια ιδανική επιλογή για γενέθλια, πάρτι, δώρα και άλλα παρόμοια.Παραπομπές: Ανταποκρινόμενοι στην εκτεταμένη δημοτικότητα της αμφίδρομης προώθησης παραπομπών που ανταμείβονται με 5 ευρώ,  οι χρήστες στην Ελλάδα και την Κύπρο θα είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν ένα βελτιωμένο τρόπο παραπομπών όπου θα μπορούν να κερδίσουν έως και 50 ευρώ για κάθε επιτυχημένη παραπομπή.

Με το βλέμμα προς το νέο έτος, οι Πληρωμές μέσω Viber επικεντρώνονται στην παροχή χρήσιμων χαρακτηριστικών για τους χρήστες που θα καταστήσουν τις πληρωμές τους πιο εύκολες. Το πρώτο από αυτά θα είναι οι πληρωμές διαφόρων υπηρεσιών, μια υπηρεσία που θα προσφέρει μια απλή και άμεση λύση για την πληρωμή των λογαριασμών. Αυτή η λειτουργία θα εκκινήσει από την Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2024, πριν επεκταθεί σε περισσότερες αγορές.

Οι ομαδικές πληρωμές θα επεκταθούν σε όλες τις αγορές, όπου είναι διαθέσιμες οι Πληρωμές μέσω Viber: Ελλάδα, Κύπρος, Κροατία, Σλοβακία, Λιθουανία, Σλοβενία, Εσθονία και Γερμανία. 

Ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση, η Rakuten Viber σχεδιάζει να φέρει τις Πληρωμές μέσω Viber σε ακόμη περισσότερες αγορές μέσα στο 2024 και ταυτόχρονα να εξελίξει τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό