17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γιορτάζει την 15η επέτειο του Chrome browser με νέες λειτουργίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google γιορτάζει την 15η επέτειο του Chrome browser ανακοινώνοντας ορισμένα νέα χαρακτηριστικά και φρεσκάροντας την εμφάνιση του, ούτως ώστε να προσφέρει στον χρήστη μια πολύ πιο προσωπική εμπειρία browsing.

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, η Google εισάγει τα νέα δυναμικά θέματα στην έκδοση του Chrome για desktops, τα οποία βασίζονται στη σχεδιαστική γραμμή Material You της εταιρείας. Επίσης, παρατηρούμε νέες χρωματικές παλέτες, πιο καθαρά εικονίδια και ένα πιο σωστά κατανεμημένο μενού που σου δίνει άμεση πρόσβαση στα Chrome extensions, στο Google Password Manager κλπ.

Ορισμένες από τις σχεδιαστικές αλλαγές τις είχαμε δει και νωρίτερα μέσω της ενεργοποίησης των σχετικών flags, όμως πλέον όλοι οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο νέο design αρκεί να χρησιμοποιούν την τελευταία σταθερή έκδοση του Chrome browser. Επίσης, είναι διαθέσιμη σε preview έκδοση το νέο Chrome Web Store απ’ όπου μπορείς να βρίσκεις χρήσιμα extensions.

Κλείνοντας να αναφέρουμε την επέκταση της λειτουργίας Safety Check για τα extensions, τα οποία στο παρελθόν αποτέλεσαν «τρύπα» για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των χρηστών, αλλά και την προσθήκη του Google Search side panel που σου επιτρέπει να αξιοποιείς την μηχανή αναζήτησης απευθείας μέσα από οποιαδήποτε ιστοσελίδα παρακολουθείς τη δεδομένη στιγμή.

[Google]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό