20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Για το μακελειό στο Σίδνεϊ το πρώτο μήνυμα μετά την διάγνωση καρκίνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μοιράστηκε το πρώτο της δημόσιο μήνυμα αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο, λέγοντας ότι είναι «σοκαρισμένη και λυπημένη» από τις επιθέσεις στο Σίδνεϊ.

Η Κέιτ Μίντλετον , 42 ετών, είπε σε ένα μήνυμα στο X, πρώην Twitter: «Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι από τα τρομερά γεγονότα στο Σίδνεϊ νωρίτερα σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επλήγησαν, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων όσων χάθηκαν και των ηρωικών ανταποκριτών έκτακτης ανάγκης που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους».

Το εγκάρδιο μήνυμα της Κέιτ ήρθε αφότου έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας 40χρονος μαχαίρωσε πλήθος κόσμου σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ  σήμερα.

Μάρτυρες είπαν πώς είδαν τον άνδρα να μαχαιρώνει εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων μια μητέρα και το εννέα μηνών μωρό της.

Αδίστακτη, αμετάκλητη, απτόητη η Μέγκαν – Τι κρύβεται πίσω από την «κόντρα» τους  

Σε καθαρά τυπική έχει μετατραπεί η σχέση ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και τη Μέγκαν Μαρκλ, με τις δύο γυναίκες να είναι απίθανο να διατηρήσουν κάτι περισσότερο από μια «επιφανειακή» σχέση και αυτό γιατί η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, νιώθει ότι ως γυναίκες που δεν προέρχονταν από μεγάλο σαλόνι ή γαλαζοαίματη οικογένεια, έπρεπε να είχαν κοινό μέτωπο σε ό,τι είχε να κάνει με τα εσωτερικά θέματα που προέκυπταν μέσα στο παλάτι.

Η μακροχρόνια κόντρα της Δούκισσας του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ με την κουνιάδα της, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, πηγάζει από το ότι η Μέγκαν αισθάνεται ότι η Κέιτ θα έπρεπε να «την είχε στηρίξει», σύμφωνα με έναν βασιλικό ειδικό.

Οι δύο γυναίκες, που κάποια στιγμή ήταν κολλητές και εμφανίζονταν τακτικά μαζί ως μέρος των Fab Four μαζί με τους συζύγους τους, πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Γουίλιαμ , έχουν αποξενωθεί τα τελευταία χρόνια. Αφού η Μέγκαν και ο Χάρι αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια το 2020 και έδωσαν αμφιλεγόμενα σχόλια και συνεντεύξεις στο πλαίσιο της σειράς τους στο Netflix, έγινε σαφές ότι η σχέση μεταξύ της πριγκίπισσας της Ουαλίας και της πρώην ηθοποιού του Suits δεν ήταν καλή.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn μιλώντας στη Mirror δήλωσε «Η Μέγκαν δεν αισθάνεται ενοχές για την σχέση της με την Κέιτ και αυτό γιατί πιστεύει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας όφειλε να την στηρίξει απέναντι σε κάθε δυσκολία, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Εκτός αυτού όμως ο ίδιος πρόσθεσε ότι «η Μέγκαν ήξερε εξαρχής ότι η Κέιτ μέχρι να εισχωρήσει στους γαλαζοαίματους ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ, επομένως αυτό που δεν μπορούσε να καταλάβει είναι το γιατί η πριγκίπισσα της Ουαλίας προτίμησε να ακολουθήσει τη βασιλική γραμμή από το να σταθεί σθεναρά στο πλευρό της».

Ωστόσο, υπό το φως της ανακοίνωσης της Κέιτ τον περασμένο μήνα ότι διαγνώστηκε με καρκίνο μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο, η Μέγκαν πιστεύεται ότι συγκλονίστηκε από τα νέα αλλά «δεν μπορεί να τα αφήσει όλα πίσω».

«Η διάγνωση του καρκίνου της Κέιτ ήταν πραγματικό σοκ για τη Μέγκαν, αλλά δεν βλέπει κανέναν τρόπο έτσι ώστε να βελτιώσει τις δηλητηριασμένες σχέσεις τους. Επίσης, δεν θέλει οι άνθρωποι να λένε ότι προσπαθεί να φτιάξει τα πράγματα με την Κέιτ μόνο και μόνο επειδή είναι άρρωστη. Η Δούκισσα του Σάσσεξ εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Κέιτ έκανε λάθος και θεωρεί ότι το να ζητήσει συγγνώμη είναι ο μόνος τρόπος για να γεφυρώσουν τις σχέσεις τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρι και η Μέγκαν δεν γνώριζαν τίποτα για τη μάχη που δίνει η Κέιτ με τον καρκίνο. Έτσι λίγες ώρες μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εξέδωσαν μια σύντομη δήλωση με την οποία ευχήθηκαν στην Πριγκίπισσα της Ουαλίας και την οικογένειά της «υγεία και ίαση». Το ζευγάρι πρόσθεσε ότι ελπίζει πως η Κέιτ και η οικογένειά της θα είναι «σε θέση να το πράξουν αυτό ιδιωτικά και με την ησυχία τους».

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn πρόσθεσε επίσης ότι ο Χάρι βρίσκεται μεταξύ οικογενειακών υποχρεώσεων και προσωπικών φόβων και αυτό γιατί ναι μεν θέλει να στηρίξει την κουνιάδα του Κέιτ Μίντλετον, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο αλλά ταυτόχρονα επιθυμεί και να σταθεί στο πλευρό της συζύγου του, Μέγκαν Μάρκλ.

«Του λείπει πραγματικά αυτή η όμορφη και στενή σχέση με την Κέιτ. Είναι διχασμένος. Η απώλεια της Κέιτ ήταν η δεύτερη μεγάλη απώλεια του Χάρι μετά από αυτή της μητέρας του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό