18 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Γιατί το Redmi K30 Pro έχει ρυθμό ανανέωσης μόνο 60Hz;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Redmi παρουσίασε εχθές το K30 Pro το οποίο έρχεται για να διαδεχτεί το K20 Pro το οποίο κυκλοφόρησε μέσα στο 2019. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό το οποίο απουσιάζει από το flagship smartphone της εταιρείας είναι οθόνη με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης από τα 60Hz. Ο Lu Weibing, General Manager της Redmi απάντησε γρήγορα σε όσους αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο το K30 Pro έχει ρυθμό ανανέωσης μόνο 60Hz.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Lu Weibing τα χαρακτηριστικά των K30 και K30 Pro αποφασίστηκαν πριν 10 περίπου μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έγινε κάποια αλλαγή στα χαρακτηριστικά την τελευταία στιγμή. Η επιλογή του ρυθμού ανανέωσης βασίστηκε σε δύο βασικά κριτήρια, την διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά και την εμπειρία των χρηστών.

Με απλά λόγια η Redmi αποφάσισε να δώσει μεγάλη διάρκεια ζωής στην μπαταρία από την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην οθόνη. Ας μην ξεχνάμε ότι ακόμη και τα 90Hz καταναλώνουν ένα σεβαστό ποσοστό της μπαταρίας. Σε κάθε περίπτωση όμως το Redmi K30 Pro παραμένει το flagship smartphone της εταιρείας, παρά τα 60Hz στην οθόνη.

Για εσάς παίζει ρόλο ο ρυθμός ανανέωσης; Πείτε μας στα σχόλια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό