20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

γιατί σε μένα;»

Ειδήσεις Ελλάδα

“Όταν πήγα να κάνω τις χημειοθεραπείες και είδα συνανθρώπους μου με πολύ πιο δύσκολες μορφές καρκίνου, μόνο που δεν με έβρισα”

Στο «Στούντιο 4» ανήμερα των Χριστουγέννων βρέθηκε ο Στέφανος Κορκολής. Τον γνωστό μουσικοσυνθέτη υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, κάνοντας μαζί του μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο του τραγουδιού.

«Εάν διαβάσεις τις βιογραφίες των πολύ ταλαντούχων ανθρώπων, θα δεις ότι είναι μες στη μαύρη μαυρίλα. Εγώ οριακά ένιωσα ότι όλα έχουν τελειώσει, όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός την ασθένειά μου. Τη δύναμη τη βρίσκω μέσα μου όπως όλοι οι άνθρωποι, το θέμα είναι να την ενεργοποιήσεις», παραδέχεται ο Στέφανος Κορκολής.

«Όταν πήγα να κάνω τις χημειοθεραπείες και είδα συνανθρώπους μου με πολύ πιο δύσκολες μορφές καρκίνου, μόνο που δεν με έβρισα. Είπα: τι κάθεσαι; Βοήθα! Όταν εκείνη την ώρα βλέπεις έναν άνθρωπο να έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα αλλά σε πολλαπλάσιο βαθμό, εμένα αυτό που μου βγαίνει είναι να βοηθήσω και όχι να κοιτάξω την πάρτη μου», αφηγείται στη συνέχεια ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

«Τείνω χείρα βοηθείας με όποιον τρόπο μπορώ, με μία καλή κουβέντα ή ακόμα και με τα τραγούδια μου», τονίζει ο Στέφανος Κορκολής.

«Την ημέρα όμως που μου ανακοίνωσε ο γιατρός την ασθένειά μου, είπα: γιατί σε μένα; Τώρα πια είμαστε πιο ψυλλιασμένοι με αυτή την αρρώστια. Αυτό που θέλω να τονίζω είναι ότι πρέπει να πηγαίνουμε στον γιατρό κάθε χρόνο, ακόμα κι αν δεν μας βρει τίποτα», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Στέφανος Κορκολής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό