20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γιατί έσπασε το κινητό γυναίκας στη Νέα Υόρκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε έξαλλη κατάσταση έφτασε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν με τη συμπεριφορά γυναίκας που τον κατέγραφε με το κινητό της του ζητούσε πολύ επίμονα να πει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη». Ο ηθοποιός έφτασε σε σημείο να της αρπάξει το κινητό και να το πετάξει.

Το βίντεο από το σκηνικό που κατέγραφε η κάμερα του κινητού της συγκεκριμένης γυναίκας κάνει τον γύρο του διαδικτύου της τελευταίες ώρες.

Το περιστατικό που έκανε τον Αμερικανό ηθοποιό να χάσει το μέτρο εκτυλίχθηκε μέσα σε καφετέρια της Νέας Υόρκης. Ο Μπάλντουιν μιλούσε στο κινητό του μπροστά από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος, όταν μια γυναίκα τον πλησίαζε με το τηλέφωνό της προτεταμένο προς το πρόσωπό του. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Μπάλντουιν αρχικά έδειχνε να ξαφνιάζεται, ενώ στη συνέχεια έκανε έκδηλη την δυσφορία του, καθώς η γυναίκα τον ενοχλούσε έντονα σε μια ιδιωτική του στιγμή.

«Άλεκ μπορείς σε παρακαλώ να πεις “ελευθερώστε την Παλαιστίνη;”», ακούγεται να λέει η γυναίκα που τον κατέγραφε με το κινητό της σε βίντεο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 66χρονος ηθοποιός φανερά ενοχλημένος κατευθύνθηκε προς την έξοδο του μαγαζιού, ζητώντας από την γυναίκα να αποχωρήσει και εκείνη. Μάλιστα έφτασε το σημείο να ζητήσει και τη βοήθεια από υπάλληλο του καφέ ο οποίος έσπευσε να δει τι συμβαίνει, καθώς η όλη κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει. Κάτι που όντως έγινε λίγες στιγμές αργότερα.

Η γυναίκα συνέχισε την ασφυχτική πίεση προς τον Μπάλντουιν και τότε εκείνος κάποια στιγμή της άρπαξε το κινητό και το πέταξε στο έδαφος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό