23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Στάθης και Ιουλία υποψιάζονται πως η Αριάδνη έχει σχέση με κάποιον παντρεμένο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι θα δούμε στη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» στα επεισόδια που θα προβληθούν από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 21:00.

Η Αθηνά ξεναγεί τον Τζον στον ελαιώνα και η Μαργαρίτα παρατηρεί ότι καλοκοιτάζει την Αθηνά. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη πιέζουν τον Χρήστο να τους μιλήσει για το ερωτικό του μπλέξιμο, αλλά εκείνος το αποφεύγει.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 76 (Δευτέρα 15 Ιανουαρίου)

Ο Παρασκευάς περνάει δύσκολες ώρες μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε. Ο Φίλιππος δεν πείθεται να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου να γυρίσει πίσω η Βασιλική αλλά κι εκείνη αρνείται να δεχτεί την Αριάδνη με το ζόρι.

Η Αθηνά ξεναγεί τον Τζον στον ελαιώνα και η Μαργαρίτα παρατηρεί ότι καλοκοιτάζει την Αθηνά. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη πιέζουν τον Χρήστο να τους μιλήσει για το ερωτικό του μπλέξιμο, αλλά εκείνος το αποφεύγει. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία υποψιάζονται πως η Αριάδνη έχει σχέση με κάποιον παντρεμένο.

Ο Δημοσθένης ζητάει συγγνώμη από την Ασπασία και την παρακαλάει να γυρίσει στο σπίτι, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Η Αμαλία κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισίδωρου, αλλά εκείνος έχει αποφασίσει να κρατήσει αποστάσεις.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 77 (Τρίτη 16 Ιανουαρίου)

Η Αμαλία, τρομερά αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του Ισίδωρου παρακαλεί την Ιουλία να μεσολαβήσει για να κατευνάσει τον θυμό του. Η κατάσταση ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική όλο και χειροτερεύει. Ο Φίλιππος συναντά τυχαία την Αριάδνη και της αποκαλύπτει ότι χώρισε με τη Βασιλική.

Αργότερα, η Αριάδνη ρωτά τον Στάθη γι΄αυτό κι εκείνος της λέει ότι χώρισαν εξαιτίας της. Η Ιουλία ανοίγει την καρδιά της στον Στάθη για όσα πέρασε τα χρόνια που έζησαν χωριστά και για πρώτη φορά αυτός καταλαβαίνει σε βάθος την ψυχολογία της.

Ο αστυνόμος Κουράκος με τη Δήμητρα συνεχίζουν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ παράλληλα ανησυχούν μήπως κάποια μετάθεση τους χωρίσει. Ο Δημοσθένης βάζει την Ειρήνη να πιέσει την Ασπασία για να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Ιουλία και ο Στάθης μαθαίνουν το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 78 (Τετάρτη 17 Ιανουαρίου)

Η Ιουλία ανακοινώνει στην οικογένεια ότι περιμένει αγόρι και ότι αποφάσισαν με τον Στάθη να του δώσουν το όνομα του Ιάκωβου. Η Αριάδνη ζητά από τη Βασιλική να μην διαλύσει τον γάμο της για εκείνη, αλλά η Βασιλική της εξηγεί πως αυτό δεν την αφορά.

Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως η ιστορία με την Ξένια ήταν τεράστιο λάθος. Ο Πότης μαθαίνει πως ο Τάσος λέει ψέματα στην Αρετή και το εξομολογείται στον Στάθη.

Ο Λυκούργος φοβάται ότι ο γάμος του Χρήστου δεν θα στεριώσει και μοιράζεται την ανησυχία του με τη Χάιδω. Η τυπική συμπεριφορά τού Ισίδωρου προς την Αμαλία την οδηγεί στα άκρα. Η Αιμιλία παίρνει το επίθετο του Κωνσταντίνου κι εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 79 (Πέμπτη 18 Ιανουαρίου)

Η Ιουλία ξεκαθαρίζει στην Αμαλία ότι ο Ισίδωρος δεν υποχωρεί στους εκβιασμούς, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί για μία ακόμη φορά να πείσει τον Φίλιππο να υποχωρήσει ώστε να μη διαλυθεί ο γάμος του με τη Βασιλική.

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν σύσκεψη με τον Τζον Μακρίδη και αποφασίζουν τους όρους και το πλάνο της συνεργασίας τους. Η Ειρήνη ανακοινώνει στη Θεοδώρα ότι θέλει να δώσει μία ευκαιρία στον Παρασκευά κι ότι θα συνεχίσει τη σχέση της μαζί του.

Ο Φίλιππος βλέπει στον δρόμο τη Βασιλική με τον Μιλτιάδη κι αμέσως το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο. Ο Στάθης απαγορεύει στην Ιουλία να πάει στην Κηφισιά και να μείνει μόνη της.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 80 (Παρασκευή 19 Ιανουαρίου)

Ο Παρασκευάς ενισχύει τη ζήλια του Φίλιππου μήπως και τον ωθήσει να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό. Ο Στάθης συναινεί με την μετακόμιση της Ιουλίας στην Αθήνα, με την προϋπόθεση ότι θα προσέχει και θα προσλάβει εσωτερική γυναίκα.

Ο Ισίδωρος εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Αμαλία, ενώ εκείνη νιώθει να διαλύεται από την αναμονή και ζητά τη βοήθεια του Μάνου και της Μαρίνας. Ο Τζον πολιορκεί ερωτικά την Αθηνά και οι δυο τους αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα.

Ο Χρήστος παλεύει να αποφύγει την Αριάδνη, ενώ ο Αποστόλης τους πετυχαίνει σε τρυφερό τετ-α-τετ. Η Ασπασία συμβουλεύει την Ειρήνη να μην ξαναγυρίσει στον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της Ξένιας που αισθάνεται αιφνίδιους πόνους.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό