21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γαία Μερκούρη: Οι ρομαντικές φωτό με τον Άγγελο Λάτσιο και η αινιγματική λεζάντα για τη σχέση τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι δυο τους περνούν μαζί μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών και συχνά βλέπουμε κοινές τους φωτογραφίες, ωστόσο αυτές είχαν κάτι το διαφορετικό!

Πόζαραν με ρομαντική διάθεση ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Όσο για τη λεζάντα που έβαλε εκείνη στις φωτογραφίες της; Μια αινιγματική απάντηση για τη σχέση ου τους συνδέει, αφού έγραψε: «Does it look like we care?» δηλαδή: «Φαίνεται ότι μας νοιάζει;» με τον Άγγελο να σχολιάζει με… καρδούλες.

Δες τις φωτό στη gallery

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γαία ανεβάζει φωτογραφίες του Άγγελου. Πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram ένα κοινό στιγμιότυπο με τον Άγγελο Λάτσιο στο οποίο απεικονίζονται να πετάνε ψηλά και σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Skeletons (Σκελετοί)». Την εν λόγω φωτογραφία είδε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και έγραψε: «Unreal», με τη Γαία να του απαντά: «you are the most unreal and unique babe to kaneis teleia!!! (είσαι το πιο φανταστικό και μοναδικό μωρό, το κάνεις τέλεια)».

Τους τελευταίους μήνες ο Άγγελος Λάτσιος κάνει παρέα με τη Γαία Μερκούρη και οι δυο τους απολαμβάνουν αυτό το διάστημα ξέγνοιαστες στιγμές. Μάλιστα, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου έχει δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα από τις διακοπές του με τις αδερφές του αλλά και με την…Γαία!

Μυστήριο βέβαια ακόμη αποτελεί το αν οι δυο τους είναι φίλοι ή μεταξύ τους υπάρχει φλερτ.

Το σίγουρο πάντως είναι πως Άγγελος και Γαία περνούν μαζί πάρα πολύ χρόνο με τους δυο τους να απολαμβάνουν στιγμές της καθημερινότητάς τους αλλά και… των διακοπών τους!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό