17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Γίνονται αδιάκριτες ερωτήσεις στα social. Kάποια στιγμή να σταματήσει αυτό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» άνοιξε το σπίτι της η Κατερίνα Στικούδη, λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, μίλησε στον Κώστα Τσουρό για την αγωνία της για τον ερχομό του μωρού της και αποκάλυψε πως αντιδρά ο μεγάλος της γιος: 

«Είναι πολύ καλό παιδάκι, είναι ευγενικός. Έχει καταλάβει, μου λέει “πότε θα έρθει ο Νίκος να τον πλύνουμε” και τέτοια. Τώρα τι θα γίνει θα δείξει. Στόχος μου είναι τα δύο αδέλφια να είναι αγαπημένα. Θέλω να καταλάβουν τι σημαίνει να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου σε όλη σου το ζωή. Τα social media μας έχουν κάνει λίγο εγωκεντρικούς όλους. Πρέπει να μοιραζόμαστε πράγματα. Εγώ σοκάρομαι με αυτά που συμβαίνουν. Βλέπεις καταστάσεις που λες μόνο σε ταινία γίνεται. Πρέπει να μην φοβόμαστε με πράγματα που συμβαίνουν δίπλα μας και να μιλάμε».

Ακόμα, η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε στις αδιάκριτες ερωτήσεις που δέχεται στα social media αλλά και τα σχόλια και εξήγησε γιατί επιλέγει να απαντάει:

«Δεν είναι ότι δεν αφήνω να πέσει κάτι κάτω αλλά με εμπνέουν τα σχόλια να κάνω τέτοια βίντεο. Δεν είναι για το ‘’εγώ’’ μας ή το ότι είμαι στον χώρο του θεάματος. Έχει να κάνει με όλες τις γυναίκες. Γίνονται αδιάκριτες ερωτήσεις σε όλες και θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό. Από το πόσο θα θηλάσεις, τι ρούχα θα φοράς. Ο καθένας μπορεί να κάνει στη ζωή του αυτό που θέλει. Δεν έχουμε να δώσουμε λόγο σε κανέναν. Υπάρχει πολύ ηλιθιότητα εκεί έξω». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό