23.9 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Βρετανικά ΜΜΕ: Παραμένει το «λουκέτο» στο τένις έως τον Αύγουστο

Ειδήσεις Ελλάδα

Για νέα αναβολή στις δραστηριότητες του τένις παγκοσμίως, τουλάχιστον, μέχρι τον Αύγουστο, κάνει λόγο ο βρετανικός Τύπος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η διεθνής ομοσπονδία ανακοίνωσε αρχικά την αναστολή των αγώνων έως τις 13/07, ανήμερα της ακύρωσης του Wimbledon. Ωστόσο, τα κρούσματα και οι θάνατοι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που αναγκάζει τους αρμόδιους φορείς να παρατείνουν το «λουκέτο» γι΄ άλλες τρεις εβδομάδες, όπως μεταδιδουν τα ΜΜΕ του Νησιού.

Αυτό σημαίνει ότι η αναστολή στο τένις θα ισχύσει τουλάχιστον έως τις 3 Αυγούστου και κατ΄ επέκταση δεν θα γίνουν ούτε τα τουρνουά των ανδρών σε Αμβούργο, Νιούπορτ, Μπάσταντ, Λος Κάμπος, Γκστάαντ, Ούμαγκ, Ατλάντα και Κιτζμπούχελ, καθώς και αυτά των γυναικών σε Βουκουρέστι, Λωζάνη, Παλέρμο, Σουρμάλα, Νιού Χέιβεν και Καρλσρούη.

Υπάρχουν ελπίδες πως οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου, όταν είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το τουρνουά του Σινσινάτι, που θα αποτελέσει βέβαια και το σημαντικότερο στάδιο προετοιμασίας ενόψει του US Open, που ξεκινά στις 31 Αυγούστου. «Η απόφαση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά υπάρχουν πολλοί που εκτιμούν πως η κατάσταση με την πανδημία στις ΗΠΑ δεν θα βελτιωθεί τόσο, ώστε να διεξαχθεί το τουρνουά στο Σινσινάτι», αναφέρει σχετικά ο «Guardian».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό