23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βρετανία: 16 δολοφονίες εφήβων στο Λονδίνο από την αρχή του έτους

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πιο πρόσφατο περιστατικό που έχει συγκλονίσει τη βρετανική πρωτεύουσα είναι ο θάνατος της 15χρονης Ελιάννα Άνταμ, η οποία έπεσε νεκρή από επίθεση με μεγάλο μαχαίρι από έναν 17χρονο στο Κρόιντον, στα νότια της πόλης

Λονδίνος, Θανάσης Γκαβός

Στους 16 έχουν ανέλθει οι έφηβοι, ηλικίας από 15 έως 19 ετών, που έχουν πέσει θύματα δολοφονίας στο Λονδίνο από την αρχή του έτους.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό που έχει συγκλονίσει τη βρετανική πρωτεύουσα είναι ο θάνατος της 15χρονης Ελιάννα Άνταμ, η οποία έπεσε νεκρή από επίθεση με μεγάλο μαχαίρι από έναν 17χρονο στο Κρόιντον, στα νότια της πόλης.

Η 15χρονη πιστεύεται ότι είχε σπεύσει να υπερασπιστεί φίλη της, η οποία είχε απορρίψει λουλούδια και ερωτική επιστολή που της είχε προσφέρει ο δράστης.

Η άτυχη Ελιάννα δέχθηκε μαχαιριές στο λαιμό και στο στήθος και κατέληξε επί τόπου, ενώ πήγαινε με τη φίλη της στο σχολείο.

Ο δράστης, που ήταν γνωστός σε οργανώσεις καταπολέμησης βίας μεταξύ ανηλίκων στην τοπική κοινότητα, συνελήφθη μία ώρα αργότερα στο τραμ της περιοχής.

Οι προηγούμενες δολοφονικές επιθέσεις κατά εφήβων στο Λονδίνο έγιναν κυρίως με μαχαίρι, αλλά έχουν επίσης υπάρξει περιστατικά πυροβολικών και εμπρησμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό