21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βρήκαμε το φούξια καρό κοστούμι της Ευγενίας Δημητροπούλου -Το χρώμα στα καλύτερα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Το καρό είναι το πιο επίκαιρο print του φθινοπώρου και η Ευγενία Δημητροπούλου βρήκε την πιο φρέσκια εκδοχή του. 

Η Αθήνα περνάει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της. Αυτή που τα θέατρα γιορτάζουν την έναρξη της σεζόν με τις πρεμιέρες τους. Έτσι καθημερινά βλέπουμε πολλές ωραίες παραστάσεις και άλλα τόσα ωραία looks από τους παρευρισκόμενους και τους καλεσμένους στα νέα θεατρικά έργα της σεζόν. Ανάμεσα, λοιπόν, σε όλα τα άλλα θέατρα της πόλης είχαμε και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μη σου τύχει», στο Θέατρο Αθηνών. Εκεί μεταξύ άλλων βρέθηκε και η αγαπημένη μας ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία ξεχώρισε με το στυλ και το σύνολο που επέλεξε για τη βραδιά.

Photo:Instagram/@evgeniadimitropoulou

Photo:Instagram/@evgeniadimitropoulou

Photo:Instagram/@evgeniadimitropoulou

Photo:Instagram/@evgeniadimitropoulou

Γενικά, η Ευγενία Δημητροπούλου είναι μία από τις γυναίκες που αγαπά το old school ρομαντικό στυλ και οι ενδυματολογικές της επιλογές κινούνται πάντα εκεί. Αέρινα φορέματα, florals και έντονα χρώματα, ρίγες και ενδιαφέροντα αξεσουάρ είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία των outfits της. Η Ευγενία βρέθηκε στην πρεμιέρα του Αιμίλιου Χειλάκη στην παράσταση «Μη σου τύχει» και έκανε ένα look που ξεχώρισε.

Βρήκαμε το φούξια κοστούμι της Ευγενίας Δημητροπούλου.

Τα έντονα χρώματα ταιριάζουν τέλεια στη λευκή επιδερμίδα της Ευγενίας και ειδικά το έντονο φούξια που επέλεξε για τη συγκεκριμένη της εμφάνιση. Την είδαμε με ένα τέλειο κοστούμι, το οποίο συνδυάζει δύο τάσεις σε ένα outfit. Το καρό και το Barbiecore, αφού αυτό το bold φούξια χρώμα είναι σίγουρα ένα χρώμα που θα βλέπαμε στη ντουλάπα της Barbie.

Η πρώτη συλλογή της Phoebe Philo είναι γεγονός και η Έλενα Τοπαλίδου πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της

https://www.instagram.com/p/CzFIEjNIZ4Y/

H Ευγενία βρήκε το τέλειο loose, double breasted σακάκι μαζί με ένα ψηλόμεσο wide leg παντελόνι σε matching ύφασμα. Από μέσα έβαλε ένα απλό μαύρο tank top και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μια cross body τσάντα επίσης σε μαύρο. Ένα πολύ ιδιαίτερο κοστούμι, που παρόλη την έντονη παρουσία του δεν βαριέσαι ποτέ να βλέπεις.

Photo: NDP Photo Agency

[email protected]

Photo: NDP Photo Agency

[email protected]

Το συγκεκριμένο κοστούμι είναι μέρος της νέας φθινοπωρινής συλλογής του ελληνικού brand Karavan Clothing, που έχει κλέψει τις καρδιές του κοινού και έχει αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες. Ανάμεσά τους και η Ευγενία, που επιλέγει συχνά ρούχα από τις συλλογές τους.

Peyton Blazer/KARAVAN

Perry trousers/KARAVAN

Photo: NDP Photo Agency

: [email protected]



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό