19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βρέθηκε στον Πύργο Ηλείας η 22χρονη που είχε εξαφανιστεί στα Χανιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια εξαφάνισης της Ζερελλάρι Παλόμα 22 ετών. Τα ίχνη της νεαρής γυναίκας αγνοούνταν από τις 12 Δεκεμβρίου 2023, από τα Χανιά.

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του ότι «μετά την ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas, στις 10/01/2024 ευαισθητοποιημένος πολίτης που αναγνώρισε την αγνοούμενη ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, ώστε άμεσα η Ζερελλάρι Παλόμα να βρεθεί στην περιοχή του Πύργου Ηλείας».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 22χρονης στις 9 Ιανουαρίου, κατόπιν αιτήματος των δικών της, «καθώς συνέτρεχαν λόγοι που πιθανόν έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Τέλος, ο σύλλογος διαβεβαιώνει ότι «θα βρίσκεται κοντά στην Ζερελλάρι Παλόμα και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το CretaPost, η 22χρονη Παλόμα Ζερελλάρι έφυγε από το σπίτι της στα Χανιά στις 12 Δεκεμβρίου και μία ημέρα αργότερα φέρεται να έστειλε μήνυμα σε μία γειτόνισσα ότι κλέφτηκε με έναν άνδρα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Πες στη μητέρα ότι έχω κλεφτεί με έναν άνδρα», χωρίς, ωστόσο, να δίνει εξηγήσεις για το άτομο που κλέφτηκε, το πού βρίσκεται και κυρίως χωρίς να ενδιαφερθεί να ρωτήσει για την κατάσταση του παιδιού της., το μόλις 2 ετών παιδί που έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό