16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Βρέθηκαν στο λάθος σημείο», αναφέρουν συγγενείς των νεαρών

Ειδήσεις Ελλάδα

Νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» » σε σοβαρή κατάσταση οι τρεις νεαροί που δέχθηκαν πυροβολισμούς  χθες τα ξημερώματα (16/12) έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και ενώ διασκέδαζαν με την υπόλοιπη παρέα τους.

Οι συγγενείς των τριών νεαρών είναι σοκαρισμένοι, με έναν από εκείνους να τονίζει ότι οι νεαροί «βρέθηκαν στο λάθος σημείο. Το μόνο που γνωρίζουμε, είναι πως ο… έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τα παιδιά είχαν ανέβει για το μπάτσελορ του φίλου τους και σήμερα πιθανότατα θα γυρνούσαν στην Κρήτη . Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά».

Το υλικό από τις κάμερες σαρώνουν οι αρχές για τον εντοπισμό του δράστη

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο ένας, εκ των τριών τραυματιών, από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς έξω από του κλαμπ s-cape στο Γκάζι. 

Συνολικά, τρια άτομα τραυματίστηκαν, το ένα εξ΄ αυτών σοβαρά μετά από τα πυρά που δέχθηκαν από άγνωστους οι οποίοι κατέβηκαν από ένα τζιπ  Range Rover. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, ο άνδρας που έχει δεχθεί πυρά στο κεφάλι, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» ενώ οι άλλοι δυο τραυματίες, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. 

Πριν ανοίξουν πυρ εναντίον της παρέας των κρητικών, είχε προηγηθεί άγριος καβγάς. Κάτι που αναιρεί το πρώτο σενάριο που εξέταζαν οι αρχές ότι δηλαδή δεν ήταν στόχος η εν λόγω παρέα αλλά το νυχτερινό κλάμπ. 

Το χρονικό 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του flash.gr η παρέα των Κρητικών, 6 ή 7 άτομα, είχε βγει από νωρίς προκειμένου να διασκεδάσει καθώς στις 29 Δεκεμβρίου ένας εξ’ αυτών παντρεύεται.

Πέρασαν από αρκετά μαγαζιά και περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα κατέληξαν στο κλαμπ VooDoo που βρίσκεται στην ίδια περιοχή. Τρεις ώρες αργότερα βγαίνουν από το μαγαζί και κατευθύνονται σε κατάστημα εστίασης που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου, δίπλα στο κλαμπ s-cape.

Ο άγριος καβγάς πριν τους πυροβολισμούς 

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ κάποιοι εξ’ αυτών τρώνε στο κατάστημα, ένα άτομο από την παρέα ακούγεται να φωνάζει την ώρα που ένα άνθρακί τζιπ Range Rover περνά από το δρόμο.

Το αυτοκίνητο σταματά λίγα μέτρα πιο κάτω και δυο άτομα κατεβαίνουν και κινούνται προς την παρεά των Κρητικών.

Ένας εξ’ αυτών χαστουκίζει άτομο από την παρέα των κρητικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή. Το δεύτερο άτομο που είχε κατέβει από το τζιπ, βγάζει όπλο και αρχίζει να πυροβολεί προς τους κρητικούς.

Τρεις από αυτούς τραυματίζονται: Πρόκειται για δυο αδέρφια, 28 και 33 ετών και έναν ακόμη 33χρονο ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» με τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι δράστες έριξαν περισσότερους από 7 πυροβολισμούς στο σημείο, ενώ έχουν βρεθεί τουλάχιστον τέσσερις κάλυκες.

Στις έρευνες έχει μπει και το τμήμα δίωξης εκβιαστών ενώ οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους πλούσιο υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Σε ανακοίνωσή του, μέσω των social media, το κλαμπ s-cape αναφέρει πως «το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χθεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό