16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βουλή: Κουτσούμπας κατά πάντων – «Κατάπτυστη προσπάθεια συγκάλυψης στα Τέμπη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τριπλή μετωπική επίθεση σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, παρεμβαίνοντας στη μαραθώνια συζήτηση επί της πρόταση δυσπιστίας.

«Το ΚΚΕ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας, με το δικό του σκεπτικό. Εξάλλου καταθέτουμε καθημερινά μομφή στην κυβέρνηση, μεταξύ άλλων και για την άθλια, αποκρουστική, κατάπτυστη προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών», ανέφερε αρχικώς ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα. 

Στρέφοντας τα βέλη του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε πως «προσπαθώντας να πλειοδοτήσει και να μην φανεί ότι σέρνεται πίσω από το ΠΑΣΟΚ, προχώρησε στην μνημειώδη πρόταση για εκλογές και παρατηρητές. Αφέλεια ή επιπολαιότητα; Γιατί δεν τον προστατεύετε τον ανθρωπο, εσεις οι πιο έμπειροι του ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτήθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, καταγγέλλοντας πως ο Στέφανος Κασελάκης έδωσε πάσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, όπως είπε, «εάν δεν υπήρχε ο Κασσελάκης, θα έπρεπε να τον εφεύρει».

Δεν έλειψαν οι βολές και προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ στηλίτευσε το γεγονός ότι, όπως είπε, λοιδόρησε την εξεταστική, αποφεύγοντας να καταθέσει πόρισμα. «Γιατί τέτοια εμμονή; Τι σας ενόχλησε, που ζητήσαμε να ελεγχθούν τα πεπραγμένα όλων των υπουργών, και των πρώην δικών σας;  Βλέπετε κύριε Ανδρουλάκη, το κόμμα σας έχει βάλει τη σφραγίδα του σε αυτήν την υπόθεση», όπως κατήγγειλε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό