23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Βγήκαν τα μαχαίρια» ανάμεσα σε Αλέξη και Ασημίνα – «Μη μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ» – «Πολύ θέατρο όλο αυτό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τους έκανε άνω κάτω ο Φάνης Μπολέτσης

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο φετινό Survivor. Όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας, οι δύο παίκτες έχουν ψυχρανθεί ιδιαίτερα, μετά το «άδειασμα» που έκανε ο ηθοποιός στη συμπαίκτριά του, έχοντας μάλιστα και την υποστήριξη του Φάνη Μπολέτση.

«Η συζήτηση που μάλλον προετοιμάστηκε έγινε μπροστά στο πρόσωπό μου και το λέω ανοιχτά ότι αυτό με πείραξε, δεν μου άρεσε. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα σιγοντάρει ο Αλέξης πράγματα απέναντι στο πρόσωπό μου», είπε αρχικά στο αποψινό (19/3) επεισόδιο του Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Δεν έχει να κάνει με το εάν πιστεύω τα λεγόμενα του Φάνη ή όχι. Δεν μου άρεσε που μου έβγαλες κάρτα μπροστά σε όλα τα παιδιά και το ότι ο Φάνης ήταν μαζί σου σε όλο αυτό μετά από μόλις 2 μέρες στην ίδια καλύβα. Βγάζεις ξαφνικά κάρτα σε μία παίκτρια που έχεις περάσει τόσα πολλά και σε σιγοντάρει ένας που μέχρι χθες λέγαμε τόσα αρνητικά για εκείνον μαζί», υπογραμμίζει η παίκτρια των Κόκκινων.

«Όλο αυτό δεν το κάνω για να μου ζητήσεις συγνώμη. Το κάνω, γιατί θέλω να το πω. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον Φάνη, γιατί το είδα με τα μάτια μου», τόνισε η παίκτρια του Survivor, με τον Αλέξη Παππά να της επισημαίνει ότι το έκανε για να δει πώς είναι να νιώθει κανείς εκτεθειμένος, επικαλούμενος παλαιότερη κίνηση της Ασημίνας προς τον ίδιο.

«Τι σε κόφτει εσένα ο Φάνης; Εκείνος ήθελε να πετάξει το μπαλάκι σε σένα και να σε πιάνει κότσο. Τι περιμένεις από αυτόν τον άνθρωπο; Αφού το πιστεύεις όλο αυτό, μην μου ξαναμιλήσεις σε παρακαλώ», δικαιολογήθηκε ο Αλέξης Παππάς, αποχωρώντας από την καλύβα ενοχλημένος.

«Κάτι παίζεται, ένα παιχνίδι βρώμικο ή καθαρό… θα δείξει. Η κίνηση του Αλέξη να σηκωθεί και να φύγει έτσι και να κάνει όλο αυτό το θέατρο… είναι ηθοποιός όπως ξέρουμε… ήταν πολύ θέατρο και δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνει σε μένα. Δεν ήξερα εκείνη την ώρα τι να κάνω… να γελάσω ή να στεναχωρηθώ;», σχολίασε αμέσως μετά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο προσωπικό της cue στο Survivor.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό