23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το πρώτο του βίντεο στο TikTok απέδειξε πόσο χιούμορ έχει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μοιράστηκε ένα νέο βίντεο στο TikTok και οι fans του έσπευσαν να τον αποθεώσουν.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες από εμάς κάνουν το καθιερωμένο, καθημερινό scroll στο TikTok, όπου ολοένα και περισσότεροι celebrities αποφασίζουν να ενταχθούν. Πριν από λίγες ώρες ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δημοσίευσε ένα νέο βίντεο (διαρκείας 39 δευτερολέπτων) στο TikTok και ανακοίνωσε πως από δω και στο εξής θα μοιράζεται περισσότερο υλικό με τους διαδικτυακούς του φίλους στην πλατφόρμα.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συγκινήθηκε on air και αυτές είναι 4 φορές που μας συγκίνησε ο ίδιος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι το νέο entry στο ελληνικό TikTok

«Γεια σας μόλις έγινα TikToker μάλλον από το προηγούμενο βίντεο θεωρούμαι TikToker, απλώς τώρα και επίσημα ανακοινώνω ότι ε, θα βάζω μερικά βιντεάκια τα οποία θα χουνε πολύ ενδιαφέρον», είπε ο ηθοποιός on camera.

Γνωστός για το πηγαίο του χιούμορ αλλά και για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο ενσαρκώνει τους ρόλους του, ο γνωστός καλλιτέχνης έχει αναπτύξει το δικό του κοινό, που τον στηρίζει αφήνοντας κολακευτικά σχόλια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε το viral trend στο TikTok με τον «Σκορπιό» και έχουμε νικήτρια

«Πως γίνεται να μεγαλώνει και να είναι ίδιος ο Γρηγόρης ακόμα», «Βασίλη καλωσόρισες, σ’αγαπώ είσαι υπέροχος», «Ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του», «Κύριε Βασίλη μου είσαι υπέροχος», «Υπέροχος ηθοποιός και γλυκύτατος άνθρωπος!! Έχεις τον θαυμασμό μου!!!», ήταν μόνο μερικά από τα αποθεωτικά σχόλια των fans.

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε την πιο σημαντική συμβουλή που της έδωσε η μαμά της κι έγινε viral

Τη φετινή σεζόν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Underground» και μαζί με τον Γιάννη Τσορτέκη και την Αλεξάνδρα Αϊδίνη χαρίζουν στους θεατές μια μοναδική εμπειρία.

Πριν από λίγες ημέρες ο 53χρονος μοιράστηκε το πρώτο του βίντεο στο TikTok, δίνοντάς μας ένα sneak preview από τα παρασκήνια του έργου, όπου δείχνει να περνά υπέροχα με τους υπόλοιπους συντελεστές.

«Εκπληκτικός ηθοποιός με τεράστιο ταλέντο!!! Αλλά και με πολύ καλό χαρακτήρα!!», έγραψε μια fan κάτω από την ανάρτηση του ηθοποιού ενώ μια άλλη πρόσθεσε: «θα σε ακολουθώ γιατί μου είσαι πολύ περισσότερο από συμπαθείς …ταλαντούχος,γεννημένος για αυτό που κάνεις».

Αξιοσημείωτο είναι πως η παράσταση είναι διαρκώς sold out και όσοι θέλουν να τους απολαύσουν στο θέατρο Ακροπόλ χρειάζεται να κλείσουν έγκαιρα τα εισιτήριά τους.

https://www.instagram.com/p/C3HwVs7Nn5j/

Ο καταξιωμένος ηθοποιός έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη μας ως «Γρηγόρης» της σειράς «Είσαι το ταίρι μου», που εξακολουθεί να σημειώνει μεγάλη επιτυχία στις επαναλήψεις.

Μιλώντας για αυτό στην Ελένη Μενεγάκη ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί: «Είναι απίστευτα συγκινητικό ότι μετά από 23 χρόνια περίπου, υπάρχουν γενιές που δεν είχαν γεννηθεί τότε, αλλά λατρεύουν αυτή τη σειρά. Τις τελευταίες ημέρες, λόγω του ότι ήμουν στο θέατρο, έμαθα από φίλους ότι κάθονται στον καναπέ με κουβερτούλα και φαγητό και βλέπουν το «Είσαι το ταίρι μου». Λέω είστε τρελοί; Μετά από τόσα χρόνια το βλέπετε ξανά; Ξανά μου λένε».

Και πρόσθεσε: «Είναι η βάση αυτής της σειράς η αγάπη, ο έρωτας, πράγματα τα οποία δεν παίζουν ρόλο σε ποια γενιά είσαι για να ζήσεις αυτά τα συναισθήματα. Είναι και οι γνώριμοι άνθρωποι της σειράς, ο κολλητός μας, ο συγκάτοικός μας, οι φίλοι μας, οι γονείς που θέλουν το παιδί να αποκατασταθεί».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου έχουν βρει το «καταφύγιό τους»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου μετρούν 9 χρόνια έγγαμου βίου και παραμένουν full in love όπως στο ξεκίνημα της σχέσης τους. Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποφασίσει να μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα σε Αθήνα και Πήλιο όπου διατηρούν ένα υπέροχο, παραδοσιακό σπίτι.

Η ζωή τους στην πρωτεύουσα εστιάζει στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και σε κάθε ευκαιρία το ζευγάρι φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο για να επισκεφθεί τον αγαπημένο του προορισμό.

κεντρικής: charalampopoulos_vasilis



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό