22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Συγκλονιστική συναυλία στο κατάμεστο το γήπεδο της Καλαμαριάς (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα 50 χρόνια της δισκογραφίας του, γιορτάζει απόψε σε μια συναυλία – γιορτή στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ο αιώνιος έφηβος αποθεώθηκε από τους Θεσσαλονικείς που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο της Καλαμαριάς , με τον κορυφαίο ροκά της χώρας μας να ανταποδίδει την αγάπη τους, με μία μαγική βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια που άφησαν ιστορία.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιόρτασε τα 50 χρόνια του στο τραγούδι και μετά τη συναρπαστική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, έδωσε ρεσιτάλ και στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι η χθεσινή συναυλία ήταν sold out, με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν στις κερκίδες και στην αρένα του γηπέδου. Το πάθος, η ένταση και τα συνθήματα αγάπης προς τον καλλιτέχνη δεν σταμάτησαν λεπτό.

Η στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η αγαπημένη ηθοποιός και σύζυγός του, Ελένη Ράντου ανέβηκε στη σκηνή με μία τούρτα στα χέρια που έγραφε «Χρόνια Πολλά Βασίλη» και με ένα γλυκό φιλί του έδωσε και αυτή τις ευχές της. Στη συνέχεια, αφού και οι δυο τους δοκίμασαν λίγο απ’ αυτήν, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου την πέταξε στον κόσμο, που φυσικά την… τίμησε!

φωτό: rthess.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό