24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βασίλης Καρράς: Στο Fame Story προβλήθηκε το clip του νέου του τραγουδιού

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο 4ο live του «Fame Story» το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου, ακούστηκε για πρώτη φορά το καινούργιο κομμάτι του Βασίλη Καρρά. Eπίσης, προβλήθηκε σε πρώτη μετάδοση το clip του τραγουδιού, που έχει τίτλο «Χύμα στο κύμα».

Ο Νίκος Κοκλώνης στον πρόλογό του για το τραγούδι δήλωσε: «Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν ο άρχοντας Βασίλης Καρράς μας έκανε τη χαρά και την τιμή να μιλήσουμε μαζί του ζωντανά, να του πούμε τις ευχές μας και να μας προαναγγείλει το νέο του δίσκο, “Είμαι εδώ” είναι ο τίτλος και κυκλοφορεί σήμερα στο Spotify».

Το τραγούδι είναι σε μουσική του Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους του Βασίλη Γιαννόππουλου.

Τα δημοσιεύματα για την υγεία του Βασίλη Καρρά διαδέχονται το ένα το άλλο, με πολλές ανακρίβειες που έχουν γραφτεί για την κατάσταση της υγείας του, να έχουν ενοχλήσει το περιβάλλον του.

Το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου και μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τη δημοσιότητα, ο λαϊκός καλλιτέχνης «βγήκε» στον τηλεοπτικό αέρα και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Fame Story».

«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο για τη φιλοξενία αλλά, θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό