20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βασίλης Καρράς: Σήμερα η κηδεία του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας – Η επιθυμία της οικογένειας

Ειδήσεις Ελλάδα

Απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, πολιτικοί, καλλιτέχνες, συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα 27/12 το «ύστατο χαίρε» στον «άρχοντα» της πίστας, Βασίλη Καρρά.

Η ταφή του θα γίνει στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στις 12:00. Στο τελευταίο «αντίο» θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο Σύλλογος Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, «Φλόγα».

Η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά

Χθες, στο λαϊκό προσκύνημα, ο φίλος του και καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής, είχε εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο.

Σε δηλώσεις του στις κάμερες ο κ. Αραμπατζής ανέφερε ότι η τελευταία επιθυμία του εκλιπόντος για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο.

«Σήμερα αποχαιρετούμε έναν τεράστιο καλλιτέχνη, τον Βασίλη μας. Και στον επικήδειο ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Ζήτησε η οικογένεια να εκφωνήσω τον επικήδειο. Με μεγάλη συγκίνηση το έκανα, γιατί ο Βασίλης πέρα από μεγάλος καλλιτέχνης, ήταν και μεγάλος άνθρωπος. Και όλος αυτός ο κόσμος που είναι εδώ αποδεικνύει πόσο αγαπούσε αυτόν τον άνθρωπο. Η συναυλία που επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί με τους 3.000 μουσικούς επί σκηνής, θα γίνει προς τιμήν του, στην Αθήνα και θα καταγραφεί για το βιβλίο Γκίνες. Καλό ταξίδι Βασίλη μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό