17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βανδή-Μπισμπίκης: Οι πρώτες βουτιές στο Καβούρι και το γεύμα θαλασσινών δίπλα στη θάλασσα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απόλαυσαν τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές τους στα νότια προάστια, μακριά από τον πολύ κόσμο και τη βαβούρα κάποιου κοσμοπολίτικου νησιού. 

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έφυγαν για κάποιον προορισμό, το ερωτευμένο ζευγάρι προτίμησε να παραμείνει στην Αθήνα και να ξεκουραστεί, όχι όμως και να μείνει μακριά από τη θάλασσα.

Άλλωστε η Δέσποινα Βανδή είχε υποχρεώσεις με το J2US καθώς έπρεπε να δώσει το παρών στο live του σόου το προηγούμενο Σάββατο.

Παρ’ όλα αυτά δεν στενοχωρήθηκε καθόλου αφού είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της ο οποίος επίσης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών του έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα.

Photo 1/3

To ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε χρόνο για να χαλαρώσει δίπλα στη θάλασσα. 

Photo 2/3

Εθεάθησαν στο Καβούρι να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μαζί. 

Photo 3/3

Το φιλί που έχει μείνει στην ιστορία της σχέσης τους… 

ΔΕΣ ΤΗ – 3 PHOTOS

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο Καβούρι να απολαμβάνει τις βουτιές του με τη Δέσποινα Βανδή να γοητεύει με το beach wear της και τον Βασίλη Μπισμπίκη να δείχνει χαλαρός και χαρούμενος.

Λίγο μετά τις πρώτες βουτιές, οι δυο τους βρέθηκαν σε παρακείμενο εστιατόριο να απολαμβάνουν θαλασσινά πιάτα, συζητώντας και δείχνοντας χαρούμενοι που είχαν βρει λίγο χρόνο για να τον αφιερώσουν ο ένας στον άλλον!

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Open Weekend:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό