18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά το χτύπημα στον αστυνομικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Flash.gr αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση  εναντίον του 31χρονου αστυνομικού με τη βολή από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Το ρολόι από την κάμερα ασφαλείας δείχνει 21:34 – μία ομάδα οπαδών τρέχει προς το γήπεδο αφού νωρίτερα είχε συγκρουστεί με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Τους καταδιώκουν οι άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι λίγα λεπτά πριν στις 21:20 είδαν τον συνάδελφό τους να σωριάζεται στο έδαφος χτυπημένος από τη ναυτική φωτοβολίδα.

Πολλοί από τους οπαδούς μπήκαν εκ νέου στο γήπεδο, άλλοι χάθηκαν στα στενά. Μεταξύ αυτών και ο 18χρονος καθ’ ομολογία δράστης της εκτόξευσης της φωτοβολίδας που χτύπησε τον αστυνομικό με τον δικηγόρο του ωστόσο να αλλάζει σήμερα «γραμμή» και να δηλώνει πως ο πελάτης του ήθελε να στοχεύσει ψηλά αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να μην ήταν η δική του φωτοβολίδα εκείνη που χτύπησε τον αστυνομικό.

Ο 18χρονος πάντως όπως αποκάλυψε το Flash.gr μία από τις πρώτες του κινήσεις αμέσως μετά την επιστροφή του στις κερκίδες ήταν να μιλήσει για το περιστατικό στον αδελφό του αλλά και σε δυο άλλα άτομα τα οποία είχαν πάει στο γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flash.gr, ο 18χρονος μετά τα επεισόδια όπου τραυματίστηκε ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ, συναντήθηκε με τη 17χρονη φίλη του στην οποία εκμυστηρεύτηκε αρχικά ότι ήταν αγχωμένος και φοβόταν μήπως βρεθούν τα αποτυπώματά του σε καπνογόνο που είχε πιάσει νωρίτερα. Δεν είπε τίποτα όμως για τη φωτοβολίδα.

Στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει πλέον το πρόσωπο το οποίο, όπως είπε ο 18χρονος, τον πλησίασε και του έδωσε τη ναυτική φωτοβολίδα εξηγώντας του μάλιστα πως θα την ενεργοποιήσει τραβώντας το ειδικό κορδόνι.

Οι αρχές, όπως έγραψε το Flash.gr προχωρούν ήδη σε άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών προκειμένου να εντοπίσουν και άλλα άτομα που πήραν μέρος στην επίθεση και όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι θα υπάρξουν και νέες συλλήψεις για το νέο σοβαρό επεισόδιο στον αιματηρό κύκλο της οπαδικής βίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό