20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βίντεο ντοκουμέντο: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνουν τα περιστατικά άγριων ξυλοδαρμών μεταξύ ανηλίκων εντός και εκτός σχολικού χώρου.

Αυτή τη φορά σε «ρινγκ» μετατράπηκε χώρος έξω από το Γυμνάσιο του Περιστερίου, όταν για ασήμαντη αφορμή, ανήλικο κορίτσι δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό από συμμαθήτριες της.

Το θύμα δέχεται αλλεπάλληλες μπουνιές, κλωτσιές, γροθιές και χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ φρίκη προκαλούν οι φωνές των δεκάδων παιδιών που όχι μόνο δεν επεμβαίνουν για να βοηθήσουν αλλά τραβούν βίντεο με τα κινητά τους και παρακινούν τα τρία κορίτσια να συνεχίσουν το «έργο» τους, που όπως φαίνεται το απολαμβάνουν.

Η 14χρονη και θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, λόγω των αλλεπάλληλων χτυπημάτων που έφερε σε πρόσωπο και σώμα. Η αστυνομία κλήθηκε άμεσα στο σημείο προχωρώντας στην σύλληψη των τριών κοριτσιών.

Ο πατέρας της μιλώντας στο Star, εξέφρασε τον φόβο και την αγωνία για τη ζωή της κόρης του, αφού ανέφερε πως μετά το περιστατικό και την καταγγελία που υπέβαλλε, η κόρη του φαίνεται πως συνέχισε να δέχεται συστηματικά απειλές.

Νωρίς το πρωί, αρκετοί γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από τον προαύλιο χώρο του σχολείου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας.

«Δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό γεγονός. Έχουν συμβεί τουλάχιστον 5 με 6 αντίστοιχα περιστατικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα» αναφέρει μητέρα μαθητή.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό