17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βίκτορ Γουεμπανιάμα: Εξήγησε γιατί δεν θα πάει στο Μουντομπάσκετ με τη Γαλλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έθεσε εαυτόν εκτός της αποστολής της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Χωρίς τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα θα παραταχθεί η Γαλλία στο MundoBasket 2023, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe».

Ο Γάλλος άσος, που επιλέχθηκε στο Νο1 του Draft 2023 από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, επιθυμεί να προετοιμαστεί για την πρώτη του χρονιά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και πήρε την απόφαση, την οποία χαρακτήρισε «δύσκολη αλλά αναπόφευκτη», να μείνει εκτός Mundobasket 2023.

Ο Γουεμπανιάμα συμμετείχε με την Εθνική Γαλλίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σε 4 αγώνες είχε μέσο όρο 19 πόντους, 8.3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2.8 κοψίματα σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Τα φώτα είναι πάνω στον Γάλλο άσο και ό,τι και να κάνει πλέον συζητιέται… Όχι πάντα για τους σωστούς λόγους.

Το Νο1 του NBA Draft 2023 στο πλαίσιο της παρουσίασής του από τους Σπερς κλήθηκε να βρεθεί στο παρκέ και να κάνει κάποια σουτ.

Με εξαίρεση όμως κάποια καρφώματα ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα αστόχησε σε σχεδόν όλα τα σουτ του, με αποτέλεσμα το βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού να γίνεται αμέσως viral.

Την ίδια ώρα ωστόσο ο Γάλλος φανέρωσε και τις… άγριες διαθέσεις του ενόψει της νέας χρονιάς. Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το σε ποιον παίκτη θα ήθελε να καρφώσει μπροστά η απάντηση ήταν… προκλητική.

«Σε όλους, αλλά θα ήταν ξεχωριστό να το καταφέρω να καρφώσω μια μέρα μπροστά στον ΛεΜπρον Τζέιμς. Γιατί είναι το ίνδαλμα αυτής της λίγκας για πολλά χρόνια», ήταν τα λόγια του Βίκτορ Ουεμπανιάμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό