22.9 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Αχμέντ Χασάν κορονοϊός: «Εύχομαι να σας δω σύντομα στο Καραϊσκάκη» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Αχμέντ Χασάν κορονοϊός: Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έστειλε το μήνυμα του αναφορικά με τον κορονοϊό και την επάνοδο στην αγωνιστική δράση.

Αχμέντ Χασάν κορονοϊός: Μήνυμα στον κόσμο να παραμείνει σπίτι του στέλνει ο Αχμέντ Χασάν, που σπεύδει να ευχαριστήσει γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ εκφράζει την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα είναι όλα όπως πριν. 

Αναλυτικά το μήνυμα του Αιγύπτιου επιθετικού του Ολυμπιακού: 

«Γεια σε όλους. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους της υγείας. Τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, όλους όσοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να βοηθήσουν τους άλλους. Δεύτερον, θέλω να πω σε όλους εμάς να είμαστε πειθαρχημένοι αυτές τις κρίσιμες μέρες. Είναι περίεργο και παράξενο για όλους, όμως πρέπει να σεβαστούμε τους κανόνες, να μείνουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε και να βγαίνουμε μόνο όταν είναι ανάγκη.

#ΜένουμεΣπίτι, μένουμε ασφαλείς! Παρακολουθήστε το μήνυμα του Αχμέντ Χασάν! / We #StayAtHome, we #StaySafe! Watch @HassanKouka’s message!#Olympiacos #TakeCareOfEachOther #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/abskQL9JJl

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) April 2, 2020

Επίσης θέλω να σας πω ότι μου λείπετε όλοι στην ομάδα, στο γήπεδο. Θέλω να σας δω, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες μου και όλους στην ομάδα στο ‘Καραϊσκάκη’ και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα είναι όλα όπως πριν.

Μου λείπετε πραγματικά και εύχομαι να σας δω σύντομα στο ‘Καραϊσκάκη’. Μείνετε σπίτι και μείνετε ασφαλείς», ανέφερε ο Αιγύπτιος φορ των «ερυθρολεύκων».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό