17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 4/12, Πάθη, έρωτες και χωρισμοί..

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ 04.12.23

 

Η Αφροδίτη μετά από τον Ζυγό, ένα ζώδιο κυβέρνησής της που της έφερε χαρά και ισορροπία θα περάσει στον Σκορπιό στις 04.12 σε ένα ζώδιο όπου θα βρίσκεται σε αδυναμία στην κυβέρνηση του Άρη και του Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πιο παθιασμένη, πιο απόλυτη αλλά και πιο ζηλιάρα ενώ θα έχει την ανάγκη να έχει βαθιά και εσωτερική συναισθηματική επαφή με τις σχέσεις της ή με τους έρωτές της.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα είναι πιο σαγηνευτική και μυστηριώδης ενώ όσοι έχουν αυτή την θέση στο ωροσκόπιό τους ίσως να έχουν και κάποια ερωτική επιστροφή ή επιστροφή κάποιων θεμάτων που αφορούν την Αφροδίτη στον χάρτη τους. Έντονες και παθιασμένες επίσης γνωριμίες θα υπάρξουν αλλά ίσως και χωρισμοί για κάποια ζώδια που θα αναλύσουμε παρακάτω.

Ωστόσο η Αφροδίτη στον Σκορπιό εκτός από το μυστηριώδες και την σεξουαλικότητα έχει να κάνει και με τα οικονομικά που εξαρτώνται από τρίτους και τα οικονομικά που μοιραζόμαστε με άλλους οπότε ίσως να φέρει και τέτοια θέματα στο προσκήνιο .

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει περνώντας στον Σκορπιό θα είναι το εξάγωνό της με το τρίγωνό της με τον Κρόνο στις 06.12  που θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση ή την επισημοποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας  ή κάποιον οικονομικών δεδομένων μας και θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια του Νερού φυσικά (Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθείς) των αρχικών ημερών του 1ου δεκαημέρου.

Στη συνέχεια στις 10.12 θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Δία και θα δώσει σε κάποια ζώδια την χαρά του έρωτα, νέες γνωριμίες, ευτυχισμένες στιγμές και ικανοποίηση και αυτά θα είναι (Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθείς) και (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου . Σκορπιοί-Λέοντες-Υδροχόοι αποφύγετε υπερβολές σε ότι αφορά το οικονομικό και συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σας ενώ γενικότερα όλοι θα πρέπει να προσέχουμε μια γενικότερη υπερβολή σε οικονομική σπατάλη ή δοτικότητα ακόμη κι αν αυτό θα μας προσφέρει βαθιά ικανοποίηση.

Η Αφροδίτη στη συνέχεια στις 21.12 θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Ουρανό που θα φέρει ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες, πιθανούς χωρισμούς αλλά και έξοδα ξαφνικά ίσως για την προσωπική μας ικανοποίηση αλλά ίσως και για οφειλές .Θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους-Σκορπιούς-Λέοντες-Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου .Η εύνοια του ξαφνικού και κεραυνοβόλου έρωτα αλλά και των ξαφνικών γνωριμιών ή ευκαιριών μάλλον θα ευνοήσει περισσότερο Καρκίνους-Αιγόκερους-Παρθένους-Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Στις 25.12 η Αφροδίτη θα μας δώσει απλόχερα και απόλυτα το πνεύμα των ημερών και των Χριστουγέννων αφού θα σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα ,που είναι και η ανώτερη οκτάβα της, θα μας αναβιβάσει συναισθηματικά αλλά και πνευματικά, νοιώθοντας την αγάπη σε μια άλλη διάσταση μέσα μας αλλά και αρκετά εξιδανικευμένα με ότι καλό μπορεί να εμπεριέχει αυτό. Θα φέρει ρομαντικές στιγμές, στιγμές βαθιάς ικανοποίησης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ρομαντικούς έρωτες ή γνωριμίες αλλά και την δυνατότητα να πιστέψουμε σε κάτι ανώτερο αλλά ίσως και στην αληθινή αγάπη. Θα επηρεαστούν θετικά Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ταύροι-Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου ενώ Παρθένοι-Ιχθείς λόγω του ότι έχετε τον Ποσειδώνα σε παραπλανητική όψη έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως ότι βλέπετε ίσως να μην είναι και αληθινό. Γενικότερα όμως όλοι θα πρέπει να αφεθούμε ελεύθεροι ψυχικά για να βιώσουμε αυτές τις όμορφες στιγμές.

Τέλος η Αφροδίτη πριν περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 29.12  που θα δώσει μεγάλη υποστήριξη στην Αφροδίτη που θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνάται από εκείνον ,θα δώσει στις σχέσεις μια βαθιά μεταμορφωτική χροιά έντονης και απόλυτης σύνδεσης, ουσιαστικές επαφές και εκμυστηρεύσεις ενώ σχέσεις που θα  γίνουν  θα είναι αρκετά έντονες με μεγάλο ερωτισμό και σεξουαλικότητα .Ωστόσο και σε ένα οικονομικό επίπεδο ο Πλούτωνας θα βοηθήσει ή θα μεταμορφώσει .Επίσης οι οικονομικές συμφωνίες ,κάποια οικονομική ενίσχυση ή δώρα θα μας αναπτερώσουν. Θα επηρεαστούν θετικά περισσότερο τα ζώδια του Νερού και της Γης του 3ου δεκαημέρου (Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθείς)-(Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι).

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό