23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτό το Ford F-150 Raptor είναι μοναδικό…

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τα χέρια του αδικοχαμένου Ken Block έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσε για τα βίντεο που το έκαναν πασίγνωστο. Μεταξύ αυτών το θρυλικό Ford F-150 Hoonitruck του 1977, το εκρηκτικό Ford Fiesta ST RX43 του 2013, αλλά και το Ford F-150 RaptorTRAX των φωτογραφιών μας.

Το οποίο έχει τροποποιηθεί από την SVC Offroad, που έχει έδρα στη Γιούτα, και έχει γίνει το απόλυτο παιχνίδι για το χιόνι. Και αυτό γιατί οι τροχοί του έχουν αντικατασταθεί από ερπύστριες, ενώ όταν δεν είναι απαραίτητες μπορούν να αντικατασταθούν με τους κανονικούς τροχούς.

Οι ερπύστριες συνοδεύονται μεταξύ άλλων από ειδικά αμορτισέρ της King, πάνω και κλάτω βραχίονες ανάρτησης της SVC, «ποδιές», σωληνωτούς προφυλακτήρες και φτερά από fiberglass.

Κάτω από το καπό δεν βρίσκεται ο στάνταρ V8 των 5.400 κυβικών αλλά ένας μεγαλύτερος με χωρητικότητα 6,2 λίτρων και υπερσυμπιεστή Whipple που αποδίδει 650 ίππους.

Το κιβώτιο είναι φυσικά αυτόματα και η τετρακίνηση στάνταρ, ενώ από πλευράς off road αξεσουάρ υπάρχουν ένας εργάτης Warn, μία ειδική σχάρα οροφής, μεγάλοι προβολείς και LED μπάρες, καθώς και ένας ειδικός κλωβός με επιπλέον δύο πίσω δερμάτινα καθίσματα Recaro.

Με όλα αυτό και κυρίως λόγω και του διάσημου κατόχου του η τιμή αυτού του του ειδικά μετασκευασμένο Ford F-150 του 2009 στην πλατφόρμα LBI Limited είναι 195.000 δολάρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό