18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Αυτό μου είπε ο Μαρινάκης στο ματς με τη Φενέρ, δεν το είχε ξαναζήσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον θόρυβο που άκουσε στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, δεν τον είχε ξαναζήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως χαρακτηριστικά φέρεται να είπε στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για να ζήσει από κοντά την μεγάλη πρόκριση της ελληνικής ομάδας επί της Φενέρμπαχτσε για τον προημιτελικό του UEFA Europa Conference League. Ο ίδιος μεταξύ άλλων είχε επικοινωνία και με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, με τον Τούρκο επιχειρηματία να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο YouTube τι ακριβώς του είπε ο ισχυρός άνδρας.

«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μού είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο όσο στο γήπεδο της Φενέρ. Ο πιο σημαντικός παράγοντας για να γίνει όμορφο το ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος. Είμαι περήφανος γι’ αυτό.

Η Φενέρ είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Μετράω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου, υπάρχουν 3-4 πράγματα που σχετίζονται με την ομάδα. Υπήρξε ένταση τον τελευταίο καιρό, δεν ήμουν ποτέ κάποιος που φοβάται ότι οι άλλοι οπαδοί θα θυμώσουν.

Αγαπώ πολύ τους οπαδούς μας. Είμαι ερωτευμένος με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Αυτό είναι το προνόμιο να είμαι υποστηρικτής της ομάδας, να είμαι μαζί με τους οπαδούς σε όλους. Οι δυσκολίες και οι αποτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν κι άσχημα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό