22.8 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Αυτό είναι το νέο Toyota C-HR

Ειδήσεις Ελλάδα

Το λανσάρισμα του πρώτου Toyota C-HR αποτέλεσε ορόσημο τόσο για την Toyota όσο και για την ευρωπαϊκή κατηγορία C-SUV.

Του Άρη Γαλανόπουλου

Η σχεδίαση του νέου Toyota C-HR παραμένει πιστή στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στα τέλη του 2022. Η χαρακτηριστική εξωτερική του εμφάνιση παραπέμπει σε “ένα concept car για το δρόμο”. Έχουν ληφθεί μέτρα σε σχεδίαση και τεχνολογία για τη μείωση του βάρους του αυτοκινήτου, όπως οι νέοι χάλυβες υψηλής αντοχής και η νέα πανοραμική οροφή.

Προηγούμενο
Επόμενο

Το Toyota C-HR διαθέτει ένα νέο, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3”. Τα γραφικά είναι υψηλής ανάλυσης και οι πληροφορίες ξεκάθαρα χωροθετημένες και ευανάγνωστες. Διατίθεται με το πακέτο πολυμέσων Toyota Smart Connect, που περιλαμβάνει (ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου) οθόνη αφής 8” ή 12,3”, ενσωματωμένο φωνητικό βοηθό και ασύρματη σύνδεση smartphone μέσω Apple CarPlay ή Android Auto.

Η γκάμα περιλαμβάνει υβριδικές εξηλεκτρισμένες (HEV) εκδόσεις 1,8 και 2,0 λίτρων και ένα plug-in hybrid electric (PHEV) μοντέλο 2,0 λίτρων, με αντίστοιχες ονομασίες Hybrid 140, Hybrid 200 και Plug-in Hybrid 220. Η έκδοση Hybrid 200 θα διατίθεται επιπλέον με την επιλογή έξυπνης τετρακίνησης (AWD-i). 

Η ανάρτηση, τα φρένα και το σύστημα διεύθυνσης έχουν επίσης επανασχεδιαστεί και ρυθμιστεί ώστε να επιτυγχάνεται μία ιδανική ισορροπία μεταξύ της σταθερότητας του οχήματος, της οδηγικής άνεσης και της απόκρισης. 

Οι παραγγελίες για το νέο Toyota C-HR για τη χώρα μας αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του φθινοπώρου, με τις πρώτες παραδόσεις πελατών να πραγματοποιούνται στο τέλος του έτους.  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό