15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αυτό είναι το νέο Nissan X-Trail

Ειδήσεις Ελλάδα

H τρέχουσα -τρίτη- γενιά του X-Trail βρίσκεται στην αγορά από το 2013 και η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε στα τέλη του περασμένου χρόνου ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα έχει αντικαταστήσει όλα τα SUV της γκάμας της στην Ευρώπη, η οποία αποτελείται από το Juke, το Qashqai και το X-Trail.
Έτσι, μετά το νέο Juke, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά, θα ακολουθήσει η τέταρτη γενιά του X-Trail, το οποίο φημολογείται ότι θα αποκαλυφθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ η τρίτη γενιά του Qashqai θα παρουσιαστεί λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο.

Πριν λίγα λεπτά, όμως, διέρρευσαν μέσω του γραφείου ευρεσιτεχνίας και πατεντών της Βραζιλίας οι εικόνες του νέου μοντέλου. Το νέο X-Trail θα τεθεί απέναντι στα Toyota RAV4, Ford Kuga, Honda CR-V, Subaru Forester, Jeep Cherokee, Mazda CX-5, VW Tiguan, Skoda Kodiaq, Hyundai Tucson και Kia Sportage.
Σχεδιαστικά, το δημοφιλές ιαπωνικό SUV αντλεί επιρροές από το Xmotion Concept με το μοντέλο να διαθέτει τη μεγάλη V-Motion εμπρός μάσκα, λεπτά LED φωτιστικά σώματα, με τα φλας να βρίσκονται από πάνω τους ως ξεχωριστές μονάδες. Μια μεγάλη κριτική για το σημερινό αυτοκίνητο είναι το μέτριο εσωτερικό του, με την εταιρία να αναφέρει ότι το νέο θα είναι σημαντικά καλύτερο ποιοτικά.

Το νέο X-Trail θα εξακολουθεί να έχει 7-θέσια διάταξη, με μια μεγάλη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να βρίσκεται ψηλά στη κεντρική κονσόλα. Περιμετρικά της υπάρχουν μια σειρά από φυσικούς διακόπτες για γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες, χάρτες και μενού, ενώ πίσω από το τιμόνι θα υπάρχει ένα πλήρες ψηφιακός πίνακας οργάνων. Τέλος θα διαθέτει heads-up display και φυσικά τη σουίτα ProPILOT με όλες τις τεχνολογίες ασφαλείας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό