21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτό είναι το νέο MG3 – Στην Ελλάδα το Μάιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης παρουσιάστηκε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα supermini, το MG3, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο στην ελληνική αγορά, προσφέροντας μια σχετικά value for money επιλογή.

Με τιμή περίπου 20.000 ευρώ, η δεύτερη γενιά του MG 3 έρχεται να ανταγωνιστεί τα επίσης φουλ υβριδικά Renault Clio, Toyota Yaris και Honda Jazz.

Σχεδιασμένο στο στούντιο της MG στη Σαγκάη, το νέο MG 3 αντλεί έμπνευση από τη σύγχρονη γκάμα crossover και hatchback της μάρκας.

Το νέο μοντέλο έχει μεγαλύτερες διαστάσεις (μήκος 4,113 μέτρα, πλάτος 1,502 μέτρα και ύψος 1,797 μέτρα) σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, προσφέροντας έναν πιο ευρύχωρο και δυναμικό χαρακτήρα.

Κάτω από το καπό, το MG 3 διαθέτει πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης Hybrid+ της MG, συνδυάζοντας έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα, με συνολική ισχύ 195 ίππους.

Η ισχύς μεταφέρεται στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου τριών σχέσεων, επιτυγχάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε 8.0 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 170 χλμ/ώρα.

Η αποδοτικότητα παραμένει υψηλή, με συνδυασμένη οικονομία καυσίμου 4,4 λίτρα/100 χλμ και μειωμένες εκπομπές CO2 στα 100 γρ/χλμ.

Η μπαταρία 1,83 kWh παρέχει τη δυνατότητα κάλυψης μικρών αποστάσεων αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, σε ταχύτητες έως 50 χλμ/ώρα.

Στο εσωτερικό, το MG 3 προσφέρει μια σύγχρονη αισθητική με δύο οθόνες: μια οθόνη 7,0 ιντσών για τον οδηγό και μια οθόνη αφής infotainment 10,25 ιντσών. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν μεγαλύτερο μεταξόνιο και αυξημένη χωρητικότητα αποσκευών στα 298 λίτρα.

Το MG 3 προσφέρεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, SE και Trophy, με premium χαρακτηριστικά όπως θερμαινόμενα καθίσματα από τεχνητό δέρμα και κάμερα παρκαρίσματος 360 μοιρών στην έκδοση Trophy.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό