23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτό είναι το νέο γιοτ της Lexus των 2.700 ίππων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Lexus αποκαλύπτει την τελευταία πολυτελή προσφορά της, το γιοτ LY 680, μια εκλεπτυσμένη αναβάθμιση του LY 650.

Με μια μεγαλύτερη γέφυρα και πλατφόρμα κολύμβησης, το LY 680 προσφέρει βελτιωμένο εξωτερικό χώρο για χαλάρωση και δραστηριότητες.

Αντικατοπτρίζοντας τον κομψό σχεδιασμό του LY 650, το γιοτ διαθέτει έναν ευρύχωρο καναπέ-σαλόνι και μια ψησταριά μπάρμπεκιου στη μεγάλη αερογέφυρα, μαζί με μια επιμήκη πλατφόρμα κολύμβησης για άνετη στάθμευση σκαφών και βουτιές στον ωκεανό.

Με δύο κινητήρες Volvo Penta IPS, το LY 680 προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, με επιλογές που κυμαίνονται από 1.050 hp έως 1.350 hp ανά μονάδα, συνολικά έως 2.700 hp.

Η Lexus εξασφαλίζει σταθερότητα, άνεση και ησυχία, βασικά χαρακτηριστικά για ένα σκάφος αυτού του διαμετρήματος.

Το πολυτελές εσωτερικό παραμένει αναλλοίωτο, διαθέτοντας μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, άνετα καθίσματα, μια κύρια κρεβατοκάμαρα και πρόσθετους χώρους διαβίωσης.

Με τρία δωμάτια και έως και έξι κρεβάτια, το LY 680 υπόσχεται ένα γαλήνιο καταφύγιο στη θάλασσα.

Το νέο γιοτ πωλείται αποκλειστικά στην Ιαπωνία προς το παρόν, και μπορεί να παραγγελθεί μέσω των γραφείων πωλήσεων της Toyota Marine και επιλεγμένων αντιπροσώπων, ενώ την παραγωγή αναλαμβάνει η Horizon Group.

Οι αναμενόμενες παραδόσεις ξεκινούν την άνοιξη του 2026, ενώ η τιμολόγηση αναμένεται να ξεπερνά ελαφρά τα 3 εκατομμύρια ευρώ του προκατόχου του προ φόρων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό